2 uger sommerferie = disse projekter

2 uger i sommerhus, gav mulighed for en masse hækletid, på to uger nåede jeg en pung, et penalhus, en hårelastik og et sjal 🙂 effektivt må man sige, havde taget al garnet med, meeen troede ikke jeg ville få det hele brugt. Plejer jeg nemlig slet ikke 🙂 men med skal det – altid.

Sidste år i sommerferien hæklede jeg en hulens masse karklude (dog ikke dem, men find inspiration der).

Hvad hækler du?

Indlægget indeholde REKLAME link

Tak fordi du læste med

Find alt du skal bruge til hækling HER.

Find mig også på Bloglovin’Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica)

Bogmærk Permalink.

2 svar til 2 uger sommerferie = disse projekter

  1. Pia siger:

    Jeg drømmer stadig om at lære at hækle. Men har endnu ikke haft tålmodigheden til sætte mig ned og lære det. kh Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.