Færdig #58 Hæklet Penalhus

Da min søn startede i skole for 3 år siden, hæklede jeg ham et penalhus, nu skal han i 3. på næste mandag og han bruger det stadig, jeg er fandme glad for han er så glad for det, det varmer en hver hækle-mors hjerte.

Min datter starter i 0. og hun skulle selvfølgelig også have et penalhus. Hun spurgte dog ikke, for hun har jo det der med 3 lynlåse, som åbenbart var the shit. 🙂

For at kunne hækle dette penalhus skal du bruge:

  • 2 forskellige farver bomulds garn (billigt og stor udvalg HER.)
  • En flad stoppe nål og en spids nål (garnet kan gå igennem) du finder finder alle slags stoppenåle osv HER.
  • Og en lynlås, findes HER, min er 20 cm. Findes i alle mulige farver og længder.
  • Opskriften finder du HER.
  • opskriften på boblerne finder du HER. jeg har dog 3 fastmasker imellem mine, boblerne bliver lavet i 4. masker.. ønsker man mere mellemrum, skal man blot have ulige antal imellem, og lave boblen i et lig tal
Den så således ud før jeg syede den sammen.

Tak fordi du læste med

Find mig også på Bloglovin’Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica)

Find alt du skal bruge til hækling HER.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.