Færdig #75 Mistelten

For 2 uger siden besluttede jeg mig for at lave adventsgaver til min mor, søster, svigermor og veninde (dog ikke kun hæklede sager). Det er der kommet nogen hæklede ting ud af, som jeg vil vise jer de næste søndage

Opskriften til bladene finder du her, jeg har lavet stykket mellem bladene i forskellige længder, men same same, jeg har lavet 7 grene ialt, 3 med 4 blade og 4 med 6 blade.

Har brugt 2 forskellige slags grønne farver i bomuld, 3 ud af de 7 grener er lavet med en tråd med guld eller sølv.

Sluttede ad med at sy en perle på hver gren, dem havde jeg i forvejen.

Når man hækler grenene synes jeg de snor sig og arter sig faktisk ikke særlig pænt, så jeg stivede dem af med sukker vand. en kop med halv sukker og halv kogende vand, puttede alle grene i og lod dem stå i 2-3 min. og lagde dem ud sådan her. lod dem tørre i 24 timer og smed så mere sukkervand på, imens de ligger (måske er dine stive nok efter første gang), efter 24 timer er de færdige, men faktisk var de først rigtige stive og gode efter 3 dage.

Satte dem sammen med ståltråd, altså igennem det hæklede (under sløjfen), så de forbliver sammen, og ikke glider fra hinanden og smed en sløjfe om 🙂

Har lavet en knapt så julet til min søster, er lidt misundelig på dem alle faktisk <3

Tak fordi du læste med

INDEHOLDE REKLAME LINK

Find alt du skal bruge til hækling HER.

Find mig også på Bloglovin’Facebook, og Instagram 

Bogmærk Permalink.

2 svar til Færdig #75 Mistelten

  1. Vicki Nielsen siger:

    Hej Iben..
    Når man stiver med sukkervand, bliver de så klistrede efterfølgende??

    Hilsen Vicki

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.