Færdig #67 Babytæppe

For ikke at gentage mig selv fra et indlæg tilbage i sommeren 17, så vil jeg bare sige at Færdig #47 har fået en lillesøster (mere), og der skulle selvfølgelig et tæppe til.

Denne gang valgte moren selv, en liiiidt anden stil, mere afdæmpet end det jeg smed sammen sidst.

Grannystripes kan altså bare noget, jeg er selv helt vild med når man laver striberne brede. det er sluttet med en muslinge kant. og måler ca. 90×90, og har brugt en nøgle af hver farve (5 nøgler), hæklet på 3,5 for at få det blødt og klar til maaange vask.

Indlægget indeholde REKLAME link

Tak fordi du læste med

Find alt du skal bruge til hækling HER.

Find mig også på Bloglovin’Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica)

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.