Krea #6 Pomponer

Min datter har den vildeste lille krea-hjerne hun har det nok ikke helt fra fremmede. Måske hun skal have sin egen kategori herinde snart – Veras kreahjørne, inspiration til krealeg, for hun laver dims og krea konstant.

Så igår, søndag, brugte hun først dagen på at væve (hun har denne væv, som jeg virkelig kan anbefale, da den har metalpinde i siderne, så selve det vævede bliver hvor det skal og ikke kan strammes for meget og blive skævt – virkelig børne venligt)

Efter det lavede hun et pompon dyr, hun lavede en stor og en lille og limede dem sammen og limede øjne på.

Slangen på billede finder du HER.

Kan huske jeg selv som barn lavede dem, på pap – husker du ? 🙂

Men med disse (faktisk sat ned lige nu), kan hun faktisk lave dem helt selv. Det er jo ikke fordi jeg har opfundet den dybe tallerken, så ingen guide, da der findes tonsvis af video af hvordan på youtube, hvis man er i tvivl, men det er MØG NEMT.

Har nævnt dem før, da jeg har lavet nogle hår elstikker med pomponer på

Indlægget indeholde REKLAME link

Tak fordi du læste med

Find alt du skal bruge til hækling HER.

Find mig også på Bloglovin’Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica)

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.