Krea #5 Ungernes tegninger som plakater

Da den store (han bliver snart 9) var 2-3 år tegnede han sin første tegning, der lignede noget, hans egne ord var at det var en ´rød ninjago´. Denne tegning betyder SÅ meget, især efter vi har fundet ud af han er farveblind (ikke at han ser sort som rød), men denne tegning er nærmest noget af det eneste han tegnede i den periode, han gad ikke tegne – det forstår vi jo så nu.

Jeg er så glad for den lille bitte tegning kunne blive en 70×100 plakat. Fik hjælp af søde Simone Eriksen , til at få den lille bitte tegning tegnet op i en a4, da den lille ikke var mulig at skanne ind og lave så stor. hun tegnede den og skannede den , så jeg fik den som en fil, også bestilte jeg selv plakaten på bilkas hjemmeside, direkte link er cewe.dk . Det er nemt, virkelig god kvalitet og billigt.

Selvfølgelig skulle Veras første tegning også op, når den dag kom. Hun skrev sit eget navn på den sødeste måde første gang, og det kunne jeg ikke stå for, så det blev den der blev forstørret, den var allerede skrevet på a4, så den blev blot skannet ind og også bestilt på cewe.dk. Hun skrev det selv med den fedeste guldfarve, så det blev den selvfølgelig også i stor.

Efter (alt for lang tid) kom begge plakater i sort ramme og pynter nu i vores stue, de fleste der kommer i vores hjem og ikke kender historien , spørger hvor det er købt og flere har spurgt om de måtte købe et eksemplar af Conrads 🙂 lidt sødt.

Tak fordi du læste med

Find mig også på Bloglovin’Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica)

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.