Krea #4 Seng på IKEA kommoder DEL 1

Efter vi lavede vores lejlighed om sidste år (fra en 4 værelses, med gennemgangs værelse, til en 4 værelses uden gennemgangsværelse), mistede vi en masse opbevaring.. og det skal jeg lige love for vi er kommet efter.

Først lavede vi denne væg:

Der fandt vi de fleste skabe på den blå avis (lige den type skabe er åbenbart sådan noget folk giver væk, hvis man henter NU), så det benyttede vi os af. WIN WIN, tror vi endte med at give 300 – 400 kr, fordi vi valgte skifte nogen af lågerne 🙂

FEDT især når jeg er på SU 🙂

SENGEN:

Jeg har set denne løsning, med sengen på ikea kommoder på nettet MANGE steder efterhånden, så nu måtte vi også have sådan en. vi mangler virkelig pladsen.

Skabene i sig selv ville have koster 2500, men vi er endt med at give 650kr for 10 skabe, brugt. vi er kun kørt efter skabe én gang uden at skulle noget andet (og der fik vi 4 på en gang), så det er ikke fordi vi er kørt ud 10 gange (10 forskellige steder), for så kunne det nok ikke betale sig..

Det bedste ved at vi har købt dem brugt, er faktisk at vi ikke selv skulle samle 10 😉

Pladerne der skal være fra den ene række med kommoder til den anden, er købt i silvan, en lørdag hvor de åbenbart havde gør-det-selv lørdag, så der var 20% (eller var det 25%) og endte med at koste 231kr (inkl. snit) . 

Så den seng vi troede vi skulle give omkring 4000 for, har indil videre kostet knap 900kr, der mangler så en plade for enden, men det bliver først om et par uger, da vi har en masse planer.

Det eneste man skal have for at spare penge, er tålmodighed. 🙂 

Sådan her stod det nemlig hjemme hos os i et stykke tid, men hvem har nogensinde taget skade af lidt rod: 🙂

Vores lejlighed er MØG skæv, så Kim (indrømmer at jeg var hende der lavede mad, bagte en kage osv. imens Kim knoklede) startede med at få skabene i vatter. Har prøvet at tage et billede af at de også er skruet sammen, men det var lidt svært. (og ja der er en vi ikke kan bruge, fordi den står op af skabet, men sådan er det, der er stadig 18 skuffer tilbage 😉 )

Det da var i vatter og alle kommoderne var sat sammen, smed Kim de 3 plader ovenpå (som er lagt forskudt, så der er luft imellem), (det nåede jeg så ikke lige at få et billede af, da jeg sikkert bagte en kage 😉 ), men de 3 plader skal også skrues i kommoderne.

Skabene til væggen er er en del af bestå serien.

Kommoderne til sengen er DISSE.

Du kan også finde en guide HER og HER  ( dette er blot to øverste links når man søger på ´seng på ikea kommoder´ på google)

Det vi så mangler nu er en endeplade og hvad vi lige gør med den gamle sengegavl, om den skal blive, højere op eller helt væk ved vi ikke helt endnu.

Tak fordi du læste med

Find mig også på Bloglovin’, Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica)

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.