Færdig #12 mulepose

Jeg er gået lidt væk fra at hækle tæpper, ja hvem fanden havde set den komme .. 🙂

Har de sidste par uger vist mit nye hæklede net frem på min instagram profil @Ibenerica, flere har spurgt efter en opskrift, men eftersom jeg (aldrig) ikke hækler efter opskrifter/skriver ned hvad jeg gør, så er det derfor lidt svært at gengive, men vil prøve at beskrive lidt hvad jeg har gjort.

IMG_7940

 

 

Startede med at lave en cirkel (str. afgør blot størrelsen på bunden af nettet)

IMG_6838

Hvor efter jeg lavede 5 luftmasker, sprang 2 over og lavede en fastmaske. fortsæt hele vejen rundt, det er først rækker med buer som ses på billedet over her.

FullSizeRender

Jeg fortsatte med 5 luftmasker i hver bue, til bunden havde den ønskede bredde, hvor efter jeg lavede 4 luftmasker i hver bue.

IMG_7730

Jeg fortsatte med 4 luftmasker i hver bue, til nettet havde den ønskede længde også lavede jeg et par rundter med 3 luftmasker i hver bue, så det var nemmere at lave fastmasker til kant. der er lavet 3 fastmasker i hver bue også fortsat til kanten havde den ønskede bredde.

IMG_7957

Eftersom nettet er hæklet i dobbelt tråd fra hverdags uld (det var lige hvad jeg havde), er det garn der giver sig, så det ville med tiden/med tunge ting i blive langt/udvide sig, derfor fandt jeg et stof net (med hank) som jeg syede i som for. Hanken fra nettet er syet op under læder håndtagene, så det er nettet indeni der faktisk bærer og ikke selve nettet. (håber det giver mening)

 

 

lkjhg
Tak fordi du læste med
imagesimagesimagesimages

Find mig også på Bloglovin’, Facebook, og Instagram, direkte link via billederne 🙂

Bloglovin_lille
Facebook_Lille Instagram_Lille

Indeholder Affiliate link

Bogmærk Permalink.

13 svar til Færdig #12 mulepose

 1. Pingback:færdig #20

 2. Pingback:Færdig #19 |

 3. Pingback:Færdig #10 |

 4. Kristina siger:

  Hvor er det flot. Det vil jeg give mig i kast med. Hvor meget garn har du brugt? Jeg er ret ny i hæklefaget så har kun forsøgt med søstrene grenes garn – hvor meget skal bruges af det i de forskellige farver?
  Derudover kan jeg ikke helt forstå hvordan du har lavet kanten i toppen? Fra at hækle mønsteret med huller til at lave det “faste stykke” kan du forklare det?

  • ibenerica siger:

   Tusinde tak.
   Har ingen ide om hvor meget du skal bruge af SG garn, og kan ikke huske hvor meget jeg brugte, men kan lige veje mig frem til det en af dagene.. når du har den ønskede højde laver du blot fastmasker om luftmaskerne, ved ikk rigtig hvordan jeg skal beskrive det ellers, giver det mon mening?
   Iben

 5. Mie siger:

  Fedt net! Det ville være så fedt hvis man kunne trykke på billederne og forstørre dem, så man bedre kan se det du beskriver…. 🙂

 6. Mette-Line siger:

  Hvordan lavede du bunden? 🙂

  – den er super flot 🙂

 7. Det er bare skide fint 🙂 Tak for skøn inspiration.

  Mvh. Michelle-Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.