inspiration

IMG_0896

Spurgte jer om i ville dele jeres værker med mig. Og fik en masse mails, TAK. 🙂 Er fuldstændig overvældet af at så mange rent faktisk bruger mine opskrifter, den havde jeg slet ikke set komme. Vil vise nogen af de billeder + tekst jeg har modtaget. Måske andre kan finde inspiration også – jeg fik ihvertfald lyst til at starte et nyt projekt. haha. 😉

Bølgetæppet, opskriften finder du HER.

Tæppet er et babytæppe som min svigerinder lige har fået i barselsgave.  Især dit råd om ikke at tælle luftmasker når man starter et arbejde har jeg siden benyttet mig meget af 🙂 af @anjaskipper

image1

af Malene

image1 2

Jeg er ved at hækle et bølgetæppe efter din diy på IG. Jeg hækler det til min yngste søn Ole på 9 mdr, fordi han er så vild med sin storebrors hjemmehæklede tæppe, og fordi jeg har nogle garnrester der fylder i mit sybord. 
Kh Mette – @tumlesmor

20150313_145608

Jeg er lige nu ude på en 3 måneders rejse som backpacker og sidder pt i New Zealand. Da jeg efter 2 måneder virkelig savnede at lave noget kreativt, og jeg vidste at jeg skulle besøge min gravide kusine i Wellington, gik jeg ud og købte garn og nål (efter lang tids søgning) Så nu er jeg igang med at lave et fint grønt baby tæppe/sutteklud, ud fra din zigzag opskrift! Hun venter endnu en lille pige, men da hun elsker grøn, faldte jeg for denne lysegrønne farve i en garnbutik. af @SidselLH

image1 3

Min datter så dit bølgetæppe på Instagram. Og jeg hækler det til hende som 30 års gave. 
Jeg er nået 1/3 af vejen. Laver striberne vandret. af Sussie

foto

Lappe tæppet, opskriften finder du HER.

Jeg brugte din guide til at lave hundetæppet til Carmen, det var super nemt at gå til og det gjorde jeg kunne få brugt en masse rester. Af @leantropisk

image1

Jeg er i gang med firkanter til et tæpper. Jeg har manglet en hobby i årevis, da min kæreste har en hobby, han kan bruge mange timer på, hvor jeg er endt med at blive irriteret over kun at se lam tv. Derfor er jeg virkelig glad for, jeg kom med på hæklebølgen. af @The_fynne

image1 2

Det blå/grøn ternede er et babytæppe hæklet til min venindes søsters søn. Det lyserøde/lilla ternede tæppe er også babytæppe, første gang lavet mega lille men har lige lavet det dobbelt så stort og nu med muslingekant, og det er til min niece. Af @RikkeHald

IMG_7317 2   IMG_8796

IMG_8129

Blev indspireret af dit tæppe med masser af farver. 

Tæppet er til min sofa da den mangler nogle farver. Jeg har valgt 16 forskellige farver, de fleste er pastelfarver og nogle lidt mørkere for at dæmpe pastelfarverne lidt. af @Rikkeseidelin

image1 3

@am.so er også igang med lapper 😉

IMG_0906

@Mettebayernissen er også igang med et multi collor lappe projekt.

IMG_0898

af @Lottehoy

IMG_0902

Mario Tæppet, Opskriften finder du HER. Dette er dog lavet i ovenstående firkanter. 🙂

Under min graviditet hæklede jeg dette tæppe til min venindes søn som blev født en måned efter min datter. Tæppet var et STORT hit. af @miaktoft

IMG_3336

Bobbel tæppet, opskriften finder du HER.

Her er mit færdige babytæppe i bomuldsgarn fra Søstrene Grene, som er til min kommende niece/nevø 🙂
Helt vildt go’ og forståelig diy! Af Mathilde

IMG_20150317_120903

Du laver de flotteste ting og er en kæmpe inspiration for mig og derfor har lavet et tæppe fra din DIY – dog med fm istedet. 
Det er til min veninde som skal føde om 14 dage. Af @Regitzelaustsen

image

@tatjanasorensen har også lavet et baby tæppe.

IMG_0903

af @lillisussemiehl

IMG_0899

 Tæpper der er inspireret af blandt andet DETTE, opskriften er ikke min, men linker til den i indlægget. Ingen grund til at lave Tusindfryds version om (som er GENIAL) 😉

Tæppet er til mig selv, dels fordi jeg manglede noget håndarbejde at gå i gang med, men også fordi jeg synes det er vildt sjovt at hækle, og sidst selvfølgelig fordi jeg er træt af tæpperne fra ikea og synes det er fedt at have noget man selv har lavet. af @dorthebeith

IMG_7146

Det store slumretæppe (sort/hvid/grå) er det bedste tæppe vi har i sofaen. af @Rikkehald

IMG_8922  

Det første med limegrønt i, er mit allerførste hækle projekt nogensinde og tog mig meget meget lang tid, det andet er til min datter. Jeg har som nævnt aldrig nogensinde hæklet før men på et tidspunkt “fandt” dig, og dine fantastiske tæpper inspirerede mig. Jeg bruger din fif og glæder mig din blog med opskrifter m.v. af @JeanHas 

IMG_1071

Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

Bogmærk Permalink.

13 svar til inspiration

 1. Martine siger:

  Hej Iben.
  Jeg elsker at kigge på de fine ting du laver.
  Jeg ville høre om du har nogle opskrifter på andet end tæppe.
  Da jeg synes det er et stort projekt at gå igang med.
  – Martine 🙂

  • IbenErica siger:

   Hej Martine.
   Nej desværre ikke endnu, er igang med et par andre småting, men der kommer med tiden.
   alle tæppe opskrifter kan du evt. også lave som viskestykker eller klude.
   Iben

 2. Cille siger:

  Har du opskrifter på de flotte tæpper du laver?

  • IbenErica siger:

   Hej Cille
   Der skulle gerne være link til opskriften i overskriften på alle afsnittene?

 3. Dorthe Beith siger:

  Hej Iben.
  Fedt indlæg 🙂
  Tænkte på vil du på et tidspunkt vise hvordan du samler masker op, for at lave en kant af fx fastmasker. Tænker mest på tæppet med granny stirpes 🙂
  Hilsen Dorthe

  • IbenErica siger:

   Hej Dorthe
   Samler masker op? skal lige være helt sikker på jeg forstår hvad du mener?

   Iben

   • Dorthe Beith siger:

    Hej igen Iben.
    For eksempel det tæppe du har lavet i hvid, koral og grå i granny stripes, der laver du en kant, jeg er med på hvordan jeg samler op på tæppens bredde, men kan ikke helt gennemskue hvordan det skal gøres på tæppets længde.. Giver det mening??
    Dorthe

  • Dorthe Beith siger:

   Ja altså Når du laver kanten, som du har gjort ved det babytæppe du har lavet med blandt andet koral, hvid og grå… Kan ikke lige gennemskue hvordan man skal gøre med langs tæppet, kan godt samle masker op på tæppets “bredde” men forstår ikke hvordan man gør med længden:-) giver det mening??

   • IbenErica siger:

    jepsen, det giver mega god mening. .:)
    jeg plejer at lave 2 fastmasker pr. stangmaske, men kommer an på hvor stramt/løst man hækler. jeg hækler stramt, så måske 3 passer bedre for dig.
    Iben

  • Dorthe Beith siger:

   Det gør det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.