Mine Hæklede favoritter

Den anden dag hentede jeg en widget nørdet ord for app-ish, til min forside her på bloggen, da jeg var ved at gøre det hele mere overskueligt, med direkte link til alle opskrifter (find dem HER) og med direkte link til alle mine tips og tricks (finde dem HER), denne app-ish viser hvilke 3 indlæg som i har læst mest igennem de 4-5 år bloggen har eksisteret:

Bobbelpungen, jeg hæklede til min svigermor.
Juniortæppet i den fedeste mønster.
Og sidst, men ikke mindst bobbeltæppet.

Det kom ikke HELT bagpå mig at i kunne lide de to tæpper, men det kom virkelig meget bagpå mig at bobbelpungen lå øverst, og endda så meget foran de andre. Det er tit at jeg bliver tagget i diverse opslag på instagram og facebook og der er det helt klart de to andre der ligger højst.

Jeg er så taknemmelig for at i stadig læser med, trods mine lidt stille år, som mest skyldes at jeg har studeret, blev bachelor og mor for henholdsvis 1 og 2 måneder siden, først mor for 3. gang og bachelor da han var 4 uger. SÅ nu har jeg tid og overskud igen.

Mine favoritter her på bloggen er klart disse 3, hvis jeg ikke må nævne bobbeltæppet, som er klart min nummer 1:

Mario tæppet jeg hæklede til min søn da han blev 3, nu bliver han sgu snart 9, det finder du HER.
Disse fede elastikker, Scrunchie. Dem kan jeg se i hækler på livet løs. TAK 😉 opsktiften finder du HER.
Denne søde vende-dukke finder du HER. Den blev aldrig et hit blandt jer, men mine børn putter med deres hver nat.

Tak fordi du læste med

Find mig også på Bloglovin’Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica)

Find alt du skal bruge til hækling HER.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.