Del 3 – delte mavemuskler

Du kan læse del 1 HER og del 2 HER

Delvist sponsoreret.

Startede i slutningen af april med at gå med splinten og de første dage var ikke sjove, det kan jeg ligeså godt være ærlig at sige, MEN da jeg så igår fik af vide at jeg skulle trappe ud, blev det pludselig underligt og jeg fik straks en følelse af at jeg mangle noget når den kom af.

(Se HER hvordan man tager splinten på og hvad det er.)

Min mave er efter 8 uger (normalt går man til opfølgning efter 6, men vi har haft så meget sygdom, så der gik 8) blevet hel igen, det vil altså sige at jeg er gået fra at have 5 fingre imellem mine mave muskler, til at have det ´tilladte´ 1 eller under.

Det er tydeligt at se og mærke at de er sammen, og kan nu sige at hvis man er i tvivl om man har delte mavemuskler, så er det nok fordi man har. Jeg er i hvertfald ikke længere i tvivl om at de liiiige ved siden af hinanden.

Du kan tjekke dig selv med denne guide.

Ved hjælp af simple øvelser og splinten i 6 (8) uger, det har været det HELE værd. er så lettet og glad , min mave er jo ikke ligefrem flad , men den er blevet så fin og går i t-shirt uden at tænke på om mine bukser kan stramme min mave ind. 😉

 

Sådan så det ud efter sidste status, med blot 3 uger imellem.

Denne gang har målene udenpå ikke ændret sig, men min holdning har ændret sig:

Men det indeni er altså vokset sammen og jeg skal nu igang med at trappe ud af splinten , men stadig lave mine øvelser.

OG SIDST, men IKKE mindst, som jeg skrev i første del, var jeg spændt på om det kunne hjælpe med mine fordøjelses problemer, for det havde jeg læst mig frem til, at delte mavemuskler godt kunne have indflydelse på.

Og sørme om ikke jeg for første gang i MANGE år har helt normal afførring, ja beklager for oversharing, men seriøst det er jo et kæmpe problem når man døjer med den slags. hold nu op hvor er jeg glad for jeg tog på denne rejse med Katarina / mavenogmig.dk. ‘

Også til det store spørgsmål : må du træne igen? og ja, har fået nogen øvelser med fra Katarina, som jeg allerede nu har taget i brug. og det kan mærkes og virker LANGT mere effektivt end 100 mave bøjninger. 🙂

hør/læs evt. det generelle svar til træning med delte mavemuskler HER.

Det der kommer mest bagpå mig i dette forløb, er hvor nemt det egentlig er, at rette op på noget så markant, så tvivl ikke, gør det for dig selv hvis du har det.

spurgte på snap og instagram om der var nogen spørgsmål jeg skulle besvare i dette indlæg, og de kommer her:

PRIS: 

forundersøgelsen koster 375 .-

opfølgnings møder er 750 .-

Se ALLE priser og forløb HER.

Er det bare splinten der får mavemusklerne sammen igen: 

Nej, bestemt ikke. man må ikke have splinten på hvis man ikke laver de øvelser man skal.

Skal man have splinten på 24 timer i døgnet: 

Må faktisk være ærlig at sige at jeg tror det er vurderings sag, jeg havde den på 24 timer i døgnet.

Gør splinten ondt: 

Nej, det gør den ikke, der gik 2-3 dage så havde jeg vænnet mig 100 % til den, og fandt hurtigt noget tøj der skjulte den. Ikke en eneste gang har nogen spurgt til det.

Smid gerne en kommentar, så skal jeg forsøge at svare ellers besøg mavenogmig´s hjemmeside eller facebookside.

 

Tak fordi du læste med

Find mig også på Bloglovin’, Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica)

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

2 svar til Del 3 – delte mavemuskler

  1. Cecilie siger:

    Hvilke maveøvelser skal man lave når man så har splinten på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *