Del 2 – Delte mavemuskler

Så gik der 3 uger, siden sidste besøg hos mavenogmig.dk.

Bare for en god ordens skyld, og som jeg også skrev sidst:

delvist sponsoreret .. 

Jeg var ret nervøs inden jeg gik ind til mavenogmig, for jeg har været ramt af sygdom og derfor holdt en lille pause fra splinten, så var spændt på om der var sket noget, MEN den nervøsitet skulle vise sig at være unødvendig..

Jeg lagde mig på briksen og ved i hvad? allerede efter 3 uger er min mave gået fra:

MÅL d. 28/4

Øverst: 4 m/s – 86cm

Midten: 5 d/m – 90cm

Nederst: 5 m – 95cm

MÅL d. 15/5

Øverst: 2,5 m/s – 86cm

Midten: 3 M  – 80cm

Nederst: 3 m/s – 87cm

det er altså 10 cm i taljen, det er jo helt vildt… for at maven er normal skal der være 2 fingre imellem musklerne (tjek her hvordan du tester dig selv) og jeg har stadig 2,5, 3 og 3, men er gået fra 4 og 5.. nu har jeg fået nogen flere/nye øvelser, så mon ikke det er plads om 3 uger når jeg skal derind igen..

Skal nok holde jer opdateret.

Katarina som jeg går hos, er bare sindssygt sød og dygtig.. kender i den type man gerne vil være veninder med ? hvis ikke så har i ikke mødt Katarina, hvilket for mig er MEGET vigtigt når det handler om min krop. For som nogen af jer ved er jeg sindssygt blufærdig og er ikke så meget for at vise min mave (af gode grunde).

Der var også andre ting det kunne afhjælpe, blandt andet fordøjelsen og undskyld for oversharing (igen 😉 ) , men det har faktisk hjulpet mig, min mave fungere faktisk nu. Det er jeg ret overrasket over, skal for første gang nærmest ever ikke bekymre mig om min mave.

Inden i ser billeder, skal det lige siges at jeg i perioden også har tabt 1,8 kg. Det er selvfølgelig lidt, men ikke alle 10 cm ..

jeg er selv lidt i chok over hvad det har gjort ved mig, min krop og min holdning, men tør ikke vise billederne forfra (endnu).

er det ikk vildt? det har altså indtil videre været det HELE værd.

Tak fordi du læste med

Find mig også på Bloglovin’, Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica)

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *