Caseapp (vinder og rabatkode)

Tak til alle der deltog i min give away med caseapp.  Jeg kunne desværre kun forkæle en, og vinderen blev Gitte, jeg har skrevet direkte til Gitte. Håber du finder nogle gode ting.

Som jeg skrev i det første indlæg, kan man faktisk helt selv designe sit cover, med egne billeder, tekst , farve og former. Det er vildt smart og ret nemt. Jeg var gået igang med at designe mit eget, men kunne sleeet ikke stå for dette broderede look.

Caseapp vil gerne forkæle jer med 20 % på jeres køb på caseapp.dk med koden: IBENERICA20

 

Tak fordi du læste med

Find mig også på Bloglovin’, Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica)

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *