RENS på farten

Som nogen måske ved, har jeg været i Berlin med min godeste veninde i weekenden ..

Vi rejste ´kun´ med håndbagage, så tænkte jeg lige ville dele med jer hvad jeg valgte at tage med af væske, eftersom man jo kun må have hvad der kan være i en lynlås pose på 1 liter, af max 100 ml bøtter/flasker.

Jeg renser min hud HVER AFTEN og HVER MORGEN, så et eller andet skulle jeg have med, ellers ville min hud slå helt ud.

Man kan se HER hvordan jeg renser til hver dag. Hvis jeg kunne havde jeg taget det hele med 😉

Havde bare taget én creme med, og det blev embryolisse, lait – creme  , som jeg både brugte morgen og aften efter rens. Den kan også bruges som fugtmaske.

Jeg kunne godt have renset med det samme morgen og aften, men er vant til at bruge formula – so totally clean om morgen og Oskia Renaissance cleanising gel  om aftenen, men den var der desværre ikke plads til.

Så tog formula med til at rense med om morgen også Embryolisse – lait creme moussant rens  om aftenen, tænkte min hud havde brug for fugt og mild rens. Man kunne nok godt have nøjes med én rens, men min hud kan ikke så godt lide at blive renset med vand morgen og aften.

 

 

Det hele blev smidt på mindre flasker, så det hele kunne være der.

Så alene med de 3 (og endda forholdsvis billige) produkter holdte min hud sig pæn og ikke et eneste udbrud.. 🙂

Selvom jeg til hver en tid, under almindelige omstændigheder vil bruge serum, som min. hver aften, fungerede det ret godt.

Der var også plads til lidt make up – HELDIGVIS 🙂

 

Tak fordi du læste med

Find mig også på Bloglovin’, Facebook, og Instagram (eller snapchat: ibenerica

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *