Mit kluns #3 Sistersbuy.dk

Tøjet er sponsoreret af sistersbuy.dk

fullsizerender-3

Sistersbuy.dk har seriøst MANGE lækre sager.. Siger det bare .. Og de har alt lige fra comfy copenhagen (blandt andet kjolen ovenfor, den er dog udsolgt) til Astrid Elisee som laver de smukkeste silke (trods silke, kan den vaskes i maskinen – NICE) buksedragter (den nedenfor) OG der er plads til mor maven.

Vores forhold startede på Instagram, det kan man godt ik? images Jeg havde luret med længe og elsker alle de mange udvalgte ting, de to søstre finder frem til deres unikke personlige webshop..

ALLE varer har en fantastisk beskrivelse af produktet. De giver sig tid til at skrive om ALLE deres ting. Om hvorvidt det er stort eller småt i størrelsen og hvordan det vaskes, GENIALT hvis du spørger mig. 

fullsizerender

 

IMG_1681

Ovenstående sæt havde jeg på til en bog reception i september og har haft jakken på nærmest hele tiden siden, både som jakke, men også som cardigan.

Mit næste køb er heeeelt klart disse, de er bare møg fede.. ik?

skaermbillede-2016-11-22-kl-16-17-42

Hanne og Gitte (som er søstrene bag), har gang i mange spændende ting med sisterbuy.dk , en af de ting jeg især synes er en pisse fed ide er ´ugens sæt´, hvor et udvalgt sæt tøj er sat ned henover ugen/weekenden – smart (delene kan også købes seperat). Følg med på instagram, og få tip om hvornår og hvilke sæt det drejer sig om.

I sidste uge kunne man få 20 % på dette sæt:

skaermbillede-2016-11-22-kl-16-23-32

 

HUSK OG KIG FORBI PÅ SISTERSBUY.DK PÅ FREDAG, DET BLIVER SORT … (get it?  😉 ) 


Tak fordi du læste med

images

Følg også gerne med på Bloglovin’, Facebook, og Instagram, direkte link via billederne 🙂

Bloglovin_lille
Facebook_Lille Instagram_Lille

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *