Oskia

skaermbillede-2016-10-28-kl-12-53-25

Kittet kan købes HER man sparer ca. 200 kr.

Jeg har efterhånden testet en del, for bare 1 1/2 år siden havde jeg så uren hud at det påvirkede hele min hverdag. Jeg kunne have dage hvor jeg blev indendøre , tog en hat på eller lign.

Det har kostet en masse, både økomisk, tid og tålmodighed.. og er sgu endt op med så pæn hud at jeg har dage jeg går ud uden sminke på (det ville aldrig være sket før).. Piger, (drenge?) tag kampen op, ja det er en jungle af en anden verden, men start , det er kampen værd.

Jeg vil prøve med mine indlæg her i På Lokummet, at komme med et indblik i nogle af de ting jeg har været igennem.

Dette er indlæg er i samarbejde/nogen af produkterne sponsoreret med/af  Gettheglow.dk   🙂

Jeg kan se allerede efter få dage hvis jeg ikke bruge DENNE rens, Gettheglow skriver:

En ikke-skummende udrensende gel-til-olie produkt, der smelter ind i huden, for hurtigt og forsigtigt at fjerne urenheder og makeup, mens den aktivt lysner og nærer og afslører en afbalanceret, ren, frisk, strålende hud, der føles blød og glat. Rig på vitaminer og enzymer. 

Jeg smider den på inden jeg børster tænder, så den lige sidder i 2-4 min. HVER AFTEN, bruger den faktisk kun om aftenen. (du kan se hele min rutine HER)

Vil prøve at lade være med at rose den for meget, for den faste læser vil ikke være i tvivl om dette er den rens jeg til hver en tid ville anbefale ALLE.

skaermbillede-2016-09-22-kl-20-50-06

Denne dagcreme er den dyreste jeg nogensinde har haft, det er der bare en grund til, den er intet mindre end fantastisk, gettheglow skriver:

FORDELE
Pigmentering reduceres.
Mere jævn hud ses.
fugtniveau forbedres.
Hudcellernes sundhed forbedres.

Denne dagcreme og Oskia – Brightlight serum har virkelig hjulpet på mine pigment fejl (flere har spurgt til hvad jeg brugte efter jeg var med i fit living (blad) , hvor jeg nævnte at jeg brugte produkter mod pigment fejl, så her er svaret).

skaermbillede-2016-09-22-kl-15-44-44skaermbillede-2016-10-28-kl-13-03-58

FAVORITTEN OVER ALLE …

Hvis du har uren hud og tænker du vil starte med at bruge 500kr, så START HER. Denne frugtsyre (AHA) maske redder min hud hvergang, jeg bruger den 2-4 gange om ugen, jeg bruger den faktisk kun på hage området, da det er der jeg har mine problemer, den holder også bedre på den måde. Ingen grund til at smide en maske i heeele hovedet.

Gettheglow skriver:

Oskia Renaissance mask er med til at øge cellefornyelsen i huden, booste udstrålingen og pakket med OSKIAs trademark blanding af skønheds-styrkende og aktive næringsstoffer, efterlader denne frugtsyremaske din teint glattere, mere raffineret og med en smuk glød. Velegnet til alle hudtyper og med en frisk aromatisk duft kombineret med rose, passionsfrugt og kamille, alle økologisk certificerede. Oskias Renaissance Mask fjerner trætte, døde, og grå hudceller og øger celleregenereringen uden aggressiv og skadelig fjernelse af de øverste hudlag. Den oprindelige farve er cremet koralpink, men masken bliver hvid, når den masseres ind i huden. Man vil måske opleve, at den hurtig bliver “gennemsigtig” på huden. Det er fordi huden suger den til sig.

 

skaermbillede-2016-09-22-kl-21-12-35

Disse beautypiller kan du læse mere om HER.  Kan opfølgende fortælle at min hud er tilbage som den var før (tager ikke piller længere), knap så blød og klart flere synlige pore.. Savner sgu lidt den fuldstændig baby bløde hud…

fullsizerender

Herhjemme er det Kim der bruger håndcreme og igen er det oskias håndcreme der vinder.. 🙂 Han vasker enormt meget hænder og får derfor tørre hænder.  Han tager den på før han går seng og på den måde virker den også som hånd maske 🙂

269230-559cf57cc5c944c09fe4b92776658007Tak fordi du læste med

images

Følg også gerne med på Bloglovin’, Facebook, og Instagram, direkte link via billederne 🙂

Bloglovin_lille
Facebook_Lille Instagram_Lille

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *