´Virker Øko?`

skaermbillede-2016-10-14-kl-12-59-28

Hvis man vil prøve lidt af det hele, er denne rejsetaske genial. 

Mette fra Gettheglow sendte mig nogen ting fra Ecooking til test, og må ærligt indrømme at min første tanke var ´virker øko?` men samtidig håbede jeg inderst inde, at det ville virke/være godt, for hvem ville ikke elske at smide økologiske produkter på huden.

skaermbillede-2016-10-14-kl-13-09-34

Nærmest samme dag som jeg fik produkterne ind af døren, havde Vera et brev med hjem fra børnehaven , der var gået læbepomader med Disney figurer på, i den i børnehaven, og vi fik derfor besked på at den slags skulle blive hjemme fremover. Begge unger lider af jeg-slikker-mig-om-munden-konstant-og-får-røde-læber (de typer kender vi alle, ik ik ik ? 😉 ) , så Lipbalm havde jeg ikke for mig selv længe.

Min søn lider virkelig meget af tør hud om munden ved denne årstid og kalder den faktisk for trylle cremen, for han tager den på om aftenen og næste morgen gør det ikke ondt mere. (jeg har brugt den på tørre bumser/områder , under make uppen, så det ikke skaller, GENIALT)

skaermbillede-2016-10-14-kl-13-18-11

Som jeg skrev HER, glædede jeg mig enormt meget til at teste denne peel maske.

Gettheglow skriver: 

´Peelende effekt, som udglatter og opstrammer huden, samt fjerner døde hudceller/opløser tilstoppede porer.´

Det må man sige den lever op til, jeg er fuldstændig på røven over hvor lækker denne er, den dufter ikke af roser, men med tanke på at den er økologisk gør det faktisk ikke noget.

Peelmasken har en PH-værdi på 3,5 og har flere aktive syre ingredienser, som bl.a. mælkesyre og AHA syre, min hud eeeeelsker AHA syre. Det er ret vigtigt at man følger anvisningen om at starte med 3-5 minutter. 

Min hud har svaret igen med lækker blød hud, mere jævn hud og de tilstoppede porer er blevet renset ud (ikke på den der, nu har du bumser over det hele måden, men stille og roligt og nemt at fjerne).

skaermbillede-2016-10-14-kl-13-30-42

Igen et produkt  hvor jeg tænkte ´er du skrap nok, når nu du er øko?`

Men da jeg så den indholdte salisylsyre var jeg faktisk ikke længere bekymret om det virkede eller ej,

ANVENDELSE
Påfør et par dråber på fingerspidserne og fordel på de udsatte områder.

Jeg smider faktisk også altid en dråbe på, hvis jeg har presset en bums (det troede jeg seriøst ikke jeg nogensinde skulle skrive 🙂 ) , så bliver den ALDRIG til mere..  Salisylsyre forhindrer nemlig bakterierne i at trives på hudens overflade.

også koster den kun 349…

skaermbillede-2016-10-14-kl-13-39-58

Disse A-vitamin serum (kapsler) er ren magi for huden.. (når man først får skidtet ud af de små kapsler, haha.. tricket er (åbenbart) at dreje toppen af, det fattede jeg ikke lige med det samme). Det er som at smøre silke på huden og til dato den bedste serum jeg har prøvet (ikke til urenheder, men generel serum, for hvis du har fulgt med i de andre indlæg, er DENNE min top yndlings serum til uren hud)

Jeg har også prøvet dag/nat cremen og rense mælken, det er godt, jeg er nok bare svær at imponere på de områder, da jeg sværger til andre produkter, som du kan læse om HER.

 

 

Tak fordi du læste med

images

Følg også gerne med på Bloglovin’, Facebook, og Instagram, direkte link via billeder 🙂

Bloglovin_lille
Facebook_Lille Instagram_Lille

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *