MSM pure mineral beautypiller.

fullsizerender

 

Har testet Oskia – Pure MSM – The beauty mineral for gettheglow.dk

Jeg må indrømme, at jeg var død skeptisk, men Mette fra gettheglow.dk og makeeverythingup.dk havde opnået sindssygt gode resultater, så jeg sagde ja og gik igang.

Det skal lige siges at jeg ikke har testet noget andet i denne periode, har ´kun´ haft min daglige rutine.

Dag 1-10 spiste jeg 1 pille om dagen:  Ærligt så var det et sandt mareridt …  Fik minimum 1 ny kæmpe bums om dagen, 🙁 Øv..  Men når det så er sagt kunne jeg tydeligt mærke at huden var blevet mere blød og lækker, også var huden ovenikøbet mere jævn der hvor jeg ikke havde udbrud.

Dag 11– Kunne jeg tude! Holdte det nogensinde op med store bumser, jeg skrev til Mette og hun sagde det nok skulle vende, jeg kunne slet ikke overskue flere udbrud og valgte en tænke pause.

Dag 12 var tænke pausen slut og jeg trappede op til 2 piller om dagen

Dag 13 og frem blev min hud sååå fin, ikke flere udbrud og fik silkeblød hud.

Min hud skulle rense ud før det blev godt. Vejen frem for mig var altså 2 piller om dagen, Mette opnår silkeblød hud og ingen udbrud med blot 1 pille om dagen, så prøv dig frem. Start med 1, det ville da være lækkert at der var til 45 dage og ikke det halve.

(Pakken indeholder 45 piller.)

Nu glæder jeg mig til at teste ecooking-peelmaske, som jeg kun nåede at prøve en gang før jeg startede på pillerne.

Og husk lige Gettheglow igen i år kører med lækre adventskalender 🙂 Jeg har fået en af Mette og købt en til Kim, da produkterne også kan bruges af mænd..

Dette skriver Gettheglow.dk om hvordan og hvorledes:

NU kan den købes og forudbestilles på shoppen! Årets skønhedsadventskalender! Tre prisklasser har jeg fundet frem til: 400,- (lille adventskalender) 600,- (Mellem adventskalender) 1000,- (LUKSUS adventskalender) Totalprisen af indholdet er noget højere, end de man skal betale ? ( Kan I læse mere om på shoppen) I skal jo forkæles. ????Det foregår således:
1) Bestil og betal den adventskalender du gerne vil have tilsendt.
2) Klap dig selv på skulderen, og anerkend, at du fortjener det!
3) Vent til uge 46, hvor Danmarks lækreste skønhedsadventkalender kommer frem ✌?️
DER ER BEGRÆNSET ANTAL og man kan bestille de næste tre uger og så lukker adventskalenderkassen ??

Tak fordi du læste med

images

Følg også gerne med på Bloglovin’, Facebook, og Instagram, direkte link via billeder 🙂

Bloglovin_lille
Facebook_Lille Instagram_Lille

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Et svar til MSM pure mineral beautypiller.

  1. Pingback:Oskia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *