´Den Fedeste Juice Kur´ #1

Skrevet på 3. dagen.

IMG_1030

Bogen er købt HER , til 249, vi bestilte blot til afhentning i butik til 0 kr, men levering er fra 24,95.

Da bogen var i hus, bestille vi alt det man skulle bruge udover frugt og grønt HER (lang levering , men billigst).

Idag er dag 3 … Vi har reageret MEGET forskelligt Kim og jeg på denne juice kur.

Kim havde en del hovedpine dag 1 og dag 2, men det er næsten væk her dag 3. Han følte sig flad og uoplagt, hvilket står i bogen er meget normalt.

Jeg havde ingen hovedepine, ingen sult, var oplagt, men ikke mere end normalt, men får jo massere af ´mad´ så har bare glædet mig over at skulle have en masse forskellig juice. (Kim hader mig lidt, men nok meget godt en af os kunne passe børn, når nu den anden skulle sove 🙂 )

Det skal lige siges, at vi gør det IKKE for vægttab, men det er en dejlig bivirkning 🙂 (som sikker kommer lidt på igen bagefter , hvis man ikke passer på, derfor kommer mine opdateringer heller ikke til at indeholder vægttab/kilo tab).

Vi tager 3 dage nu her (ej nok 4 for vi har en del frugt/grønt, som kan laves imorgen) og et bryllup på lørdag (hvor vi passer på) også fortsætter vi i næste uge, hvor længe vides ikke endnu.

I bogen er der forløb/indkøbs seddel til 3, 7, 14 eller 30 dage.

Vi gør det udelukkende for udrensning OG for at få bedre vaner.

Før man starter på den fedeste juice kur, skal man skrive sine mål ned:

Mine mål med udrensning er:

  • Drikke mindre/ingen pepsi max
  • Lære at løbe

På første dagen gik det op for mig, at det handler faktisk IKKE om pepsi max, MEN at få noget drikkelse med smag, og eftersom jeg ikke får andet på denne juice kur (egentlig mega mega træls de kalder det en kur, for man har en anden opfattelse efter at have læst bogen – salgstrick?) er det jo WIN WIN. Og har faktisk ikke savnet det overhovedet.

Mht. løb hentede jeg appen ´5k´ og havde min første løbe tur på dag 1 og skal på min anden løbe tur i aften. (og glæder mig, CRAZY) OG havde en succes oplevelse med LØB, altså det der gå noget bare hurtigere, hvem havde set den komme?

FullSizeRender 2

Vi statede selv med en juicer fra netto (199kr), den blev skiftet ud med en slow juicer sidste sommer, som vi arvede af vores nabo. Når man først ved man er en juice type, skal man også have det rigtige grej, ik ik ik ?

Det hele er faktisk Kims projekt/ide, jeg er hoppet med på, så han undersøgte markedet og valget faldt på ovenstående juicer. Vi købte den HER til 2499 kr. (vi har set dem mellem 3500 og 2500)

Man skal også have en blender for at kunne lave de fleste juicer/smoothies, og igen kan det altså godt betale sig købe en ordentligt, nedenstående er sket 4 gange på 3 dage.. SUK. (Kim har nu limet bunden fast)

FullSizeRender 4

Fortsættelse følger 🙂

Indeholder Affiliate link.

Tak fordi du læste med

images

Følg også gerne med på Bloglovin’, Facebook, og Instagram, direkte link via billeder 🙂

Bloglovin_lille
Facebook_Lille Instagram_Lille

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *