Uden make up!

OG det er seriøst ALDRIG sket før. Jeg tror at jeg ved ALT om diverse foundation, pudder osv. i jagten på den overfladiske pæne hud, men tog kampen op, og det burde alle fanmde gøre.Skærmbillede 2016-08-10 kl. 09.32.31

Fik lov at teste produkter der gik lidt dybere end rens og creme.

Og som lovet HER, vil jeg vise jer hvad min hud på ingen måder kan undvære, selvom det er i den dyre ende..

Det første jeg prøvede var serum. Her er jeg efter 5-6 dage hvor jeg havde brugt codage 2 morgen og aften: FullSizeRender 2

INGEN nye bumser, og dem jeg havde var nærmest væk efter en lille uge.

Codage – SERUM N°2: “Anti-brilliance & imperfections” 30 ml. koster 520kr, det er for mig VILDT mange penge, men har efter testen her, investeret i den 3-4 gange. Bruger den nu ´kun´ på udsatte steder, for mit vedkommende hagen og kun om aftenen.

 

Frugtsyre behandling var for mig et helt nyt begreb, men jeg tog imod en udfordring fra get the GLOW, som selv sværger til denne frugtsyre maske fra Oskia, Renaissance Mask, den koster 499, men der er til ret længe, da den er drøj i brug. Jeg bruger den 2-3 gange om ugen og igen kun på udsatte steder, som for mit vedkommende er på hagen (hormonelt). Jeg fik den til test, var meget tæt på at løbe tør, så skyndte mig at bestille en, den vil jeg nemlig bare ikke undvære.

OG her er jeg HELT uden make up, kun lidt rest farve i brynene, ellers er det faktisk sådan jeg er begyndt at kunne se ud, OGSÅ når jeg ikke er hjemme og hvem havde set den komme.

FullSizeRender

 

 Magnitone London – Rensebørste til 799,  ja igen er vi i den dyre ende (som jeg jo lovede jer, haha).

Den renser huden 6 gange bedre end man selv kan med sine små hænder. Den stimulerer hudens muskulatur samtidigt med at den renser i dybden.

I starten var jeg lidt “uvenner” med den, fordi min hud blev følsom efter, at jeg havde brugt den, ikke som i udslæt (bumser), men rød og varm. MEN det var i virkeligheden ´bare´ fordi den rent faktisk virker 🙂

Så når jeg efter at have renset med denne smed en creme og serum på, stikkede min hud lidt. (gør den altså ikke længere). INGEN tvivl om jeg får mere ud af alle mine produkter med denne sag.

269230-a8b07b3f6c4e4e21bcee78370b45b36f

pæn hud

Tak fordi du læste med

images

Følg også gerne med på Bloglovin’, Facebook, og Instagram, direkte link via billeder 🙂

Bloglovin_lille
Facebook_Lille Instagram_Lille

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

3 svar til Uden make up!

  1. Pingback:Min rense-rutine

  2. Sine siger:

    Virkelig flot resultat! Hvad bruger du af dagcreme oven på serum fra Codage? Og hvilken rens bruger du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *