Mysister.dk

IMG_0674

Vores forhold startede julen 2014 🙂

Der lå nemlig en smuk taske under træet til mig fra min kæreste (DENNE, det er dog ikke HELT den model, men tæt på, ´Pernille´ er nemlig en stærkere og lidt mindre udgave af den jeg fik).

Fandt lige et gammelt billede med den på:

FullSizeRender

Som i kan se på billedet er den ikke særlig velholdt, MIN FEJL. Har senere købt læderpleje, de 89 kr er VILDT GODT givet ud, min taske er næsten så god som ny, hvis jeg bare havde købt det fra starten, så havde min elskede taske været rigtig pæn stadig. Købte så senere en lidt mindre grå bumbag, den kan man desværre ikke få længere, men noget lign. i sort er faktisk på tilbud HER.

Når, men i virkeligheden handler dette indlæg om mine tasker ( HAHA ) , har virkelig LÆNGE kigget på Alimakka, MEN min computer kan ikke være i den, den er for lav og kan ´kun´indeholde en ipad.

Men se lige hvad jeg så forelskede mig i (gave fra MySister) den samme, bare mindre model, ´Stine´, den er en del mindre, men se lige hvor skøn den er OG hvor meget der faktisk kan være i den:

IMG_0642

IMG_0674

IMG_0675

Havde ikke lige en ´almindelig´drikkedunk, så lånte min datters for lige at vise jer det. (flaske eller lille paraply kan altså sagtens være i den), men min mobil kan selvfølgelig også sagtens være i den.. 🙂

Men det hjalp ligesom ikke på mit skoletaske problem. Manglede virkelig en crossover taske, som kunne rumme min computer (15″) + det løse OG være pæn. Har siden studie start haft min håndtaske med, og det fungerer bare ikke når jeg skal aflevere/hente to børn lige før/efter, der har man bare brug for begge sine hænder/arme.

Så da jeg så ´Mille´ måtte jeg bare eje den (den har jeg købt 🙂 ). Tog den i brug i lørdags til polter abend, som i kan se på det første billede, der havde jeg en regnjakke, en trøje, make uppen tasken, 2 STORE nøgler garn og min tynde læderjakke i..

IMG_0599

IMG_0605

IMG_0676

IMG_0677

Udover det der er på billedet, kan der også sagtens være en bog eller to i. Den kan altså for mit vedkommende rumme morgenmad, frokost, pennalhus, trøje, en blok og computer.

Det lille rum foran på ´Mille´ kan faktisk rumme ALT det jeg normalt har i min lille taske, så nu kan skolen bare komme an, jeg glæder mig til ikke at skulle have 2 tasker med.

IMG_0417

De skønne pompommer er også fra Mysister HER. jeg skal helt sikkert have nogen flere, er VILD med hvad sådan en kan give af liv til en taske.

Spørgsmål skyd løs. 😉

 

Tak fordi du læste med

images

Følg også gerne med på Bloglovin’, Facebook, og Instagram, direkte link via billeder 🙂

Bloglovin_lille
Facebook_Lille Instagram_Lille

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *