m2 – virker det?

Dette indlæg er sponsoreret af 2

eas_v03_low_res_rgb

Bedre sent end aldrig kommer der update på min test af m2.

Jeg har siden 1. april testet m2 serum til vipperne (som om mine vipper ikke var lange nok i forvejen 🙂 ), måtte simpelthen prøve, det virkede bare for godt til at være sandt.

M2 serum er lavet til at få vipperne til at vokse.. (tænker i også, jaja endnu et produkt der lover det? sådan havde jeg det også) men holder den så hvad den lover for 990? produktet synes jeg er til den dyre side, men når det så er sagt har jeg prøvet billigere alternativer UDEN virkning, så hellere give 990 og vide at det virker, jeg køber i hvert fald glædelig produktet igen for at holde resultatet ved lige.

eas_v03_low_res_rgb

Det er super nemt at påføre, det påføres som en streg:

m2-lashes-anvendelse

Der står dog det skal gøres på rene øjne, men mellem os 😉 er jeg den max dovne type der ikke tager min mascara af hver aften, så med det kan vi så konkludere at det altså virker alligevel (sorry – not sorry 😉 )

Mine vipper er i den grad blevet længere, stoppede efter 6 uger, selvom der står det optimale resultat er efter 16 uger, så var mine altså bare lange nok allerede efter 6 uger (når man går på solbrillen, er det på tide at stoppe 😉 ) , er så fortsat et par gange om ugen siden, for at holde det ved lige. Ligeså snart man stopper med produktet, så bliver de kortere igen, og efter ca. 3 måneder er de tilbage til alm. længde.

FullSizeRender

Hvis i kan se det, så er de faktisk ikke kun blevet længere, men også lidt mørkere (øverste billede til højre).

Det er vildt svært at tage billeder af ens øjne, så håber i kan se det her. 😉

Det kan købes HER.

PS. det findes også til bryn HER.

Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *