hud, hud, hud og atter (Uren)hud

Jeg har fået taget hul på et vigtig emne på instagram, og vil her prøve at skrive lidt om mine erfaringer mod ren hud. Kan mærke der er flere der er faret lidt vild 😉

I har set mig i undertøj, i ved hvad jeg vejer, hvad jeg spiser OG hvad jeg hækler, men nu tager jeg hul på endnu et emne, der fylder MEGET hos mig (og har gjort det i maaange år), nemlig UREN HUD.

Det hele startede i april sidste år, hvor jeg smed et billede op på min Instagram profil og spurgte til jeres råd.

Jeg har tør og sensitiv hud.  Er typen der ikke gjorde noget OVERHOVEDET, andet end at vaske mit ansigt med vand, også på med en fugtighedshedcreme, og så en helvedes masse make up (det er der så ikke ændret på 😉 )

Avene kontaktede mig og spurgte, om jeg ville prøve deres produkter og her svarede jeg ja tak. Lene fra Avene er såå sød og mega dygtig til at hjælpe med de korrekte produkter, min hud blev sååå fin allerede efter få uger.

Jeg fik tilsendt denne til at rense med. Jeg kæmpe-elskede, at jeg ikke skulle plaske mit ansigt til med vand, efter rens om morgenen brugte jeg denne dagcreme (som også kan bruges aften), efter rens om aftenen brugte jeg denne natcreme (Den findes i 2 varianter, jeg brugte den til tør og sensitiv hud, findes også til normal og kombineret og kan også bruges om dagen). Og denne, ´vand på spray´, shit jeg synes det dumt i starten, men den fungere og hjælper på rødme og beroliger.

 

avene_micellar_lotion Avene_Cleanance_Expert avene_rich_skin_recovery_cream_defiavene_termal-kildevand_150ml

Jeg fik sindssygt pæn hud, og efter produkterne var brugt op, købte jeg det hele igen og toppede også med lidt nye produkter:

Denne skrub, som jeg brugte efter træning, den er skånsom og med små korn:

avene_gentle_purifying_scrub

Denne Rensemousse som jeg brugte i badet

avene_mattifying_foam

Og denne dybderensende creme mod urenheder og hudorme. Man får et gulligt skær og kan også bruges i tykkere lag på bumser, så man skal bruge den om natten.

avene_triacneal

Og til sidst denne fugtmaske, som kan bruges på to måder, som en alm maske hvor det overskydende tørres af med en vat runddel eller hele natten :

avene_soothing_moisture_mask

Sådan startede det altså tilbage i april. Min hud blev død-pæn, men slut sommer (altså 4-5 måneder senere) begyndte min hud at svare lidt igen (kæmpe bumser og hudorme), og jeg satte mig for finde produkter til lige netop det problem/årstid, startede selvfølgelig hos Avene, da jeg havde haft sindssygt gode resultater med deres produkter.

Men efter en snak med min søster (som ved MEGET om hudpleje) startede jeg ny rutine, nu med produkter fra forskellige serier. Den og lidt nyt fra gettheglow.dk er nu blevet mine bedste venner, and here you go:

Morgen rutine:

Renser stadig min hud med denne rens, som fjerner make up, er mild mod huden og tilføjer huden fugt.

Serum fra codage no. 2, Den matterer, for det første, huden, så man ikke går rundt og skinner i panden dagen lang, dæmper rødme, som man kan have på kinderne og der, hvor der er urenheder. Derudover reducerer Codage no 2 urenhederne, hudormene og udbrudene.

Dagcreme fra Avene, Kopiet direkte fra Avene siden, da jeg ikke kan sige det bedre selv, og her er grunden til jeg bruger den om morgenen (før make up):

Mild og moderat uren hud med hudorme og mindre bumser. Diolenyl® bekæmper bakterien p. acnes, som er den bakterie, der er ansvarlig for inflammation ved bumser. Samtidig dæmpes rødme. X-Pressin® virker peelende på hudens overflade, opløser hudorme og giver et mere ensartet udtryk. Monolaurin® virker talgregulerende. Avène Termalkildevand virker beroligende og irritationsdæmpende.God under make-up.Mildt parfumeret. Uden parabener. Høj tolerance

(efterfulgt af make up, men det kommer lige i et indlæg for sig selv)

avene_micellar_lotionUnknownAvene_Cleanance_Expert

Serum fra codage er heeelt nyt for mig. Jeg læste side op og side ned hos Mette og besluttede mig for, at Serum måtte være næste skridt for mig, allerede efter to dage, kunne jeg se forskel, se billederne nedenfor her, (på lørdag er det en uge, og der kommer ny opdate på min Instagram profil)

IMG_3521

Aften Rutine: 

Renser min hud med Rensegel fra La Roche-Poay, havde brug for noget med vand 😉 følte ikke Avene 3-1 tog al min make up. Efter at have skummet det op og påført det ansigtet, bruger jeg den her lille gummi dims, det var min søster der anbefalde mig den og jeg købte to på ebay for 10kr (søg på: cleansing pad), den er mild og skånsom for huden. Sørg for at duppe ansigtet tørt med et rent håndklæde/klud.

Serum fra Codage no. 1 , er en fugtboostende serum, spækket med hyaluronsyrer (fugtmagnet) Denne serum styrker hudens fugtniveau med 80% i løbet af få timer. Den kan bruges alene i hele ansigtet eller man kan putte et par dråber i ens dagcreme, natcreme eller endda bodylotion for ekstra fugt og pleje.

Afslutter med Creme fra Avene, igen siger Avene hjemmeside det så fint:

Ekstra skånsom, irritationsdæmpende og plejende steril creme til tør hud, som er blevet sensitiv pga. kosmetik, overdreven brug af renseprodukter, medicinsk behandling, peeling, steroidbehandling, ekstrem kulde/varmepåvirkning, seboroisk dermatitis, rosacea mm.Dæmper hurtigt irritation og giver effektiv og langvarig beskyttelse af huden. Få, nøje udvalgte ingredienser.Produceret efter Sterile Cosmetics konceptet – helt uden konserveringsmidler, parfume og farve.

 

la-roche-posay-effaclar-rensegeleFullSizeRender-1269230-2dc816b1087a494dbed382bbf57cf7d1avene_rich_skin_recovery_cream_defi

Andre produkter som jeg bruger og virkelig holder af:

THERMAL SPRING WATER bruger jeg stadig.

Basiron gel 5% er også blevet en fast del, bruger den på udsatte steder, den tørrer huden HEEEELT vildt meget ud, så pas på og brug den kun på udsatte steder, den må IKKE komme nær øjne og er virkelig krads, så snak med apoteket før du tager springet. og HUSK en masse fugt samtidig, men når det så er sagt så tager et tyndt lag altså en hver mega bums/hudorme (råddet er fra min søster)

Skrubben fra Avene bruger jeg også stadig i badet (men kun efter træning og når den er tom, bliver den skiftet ud med cleansing pad, som virker mere skånsomt for huden.

Rensemoussen fra Avene bruger jeg også stadig i badet (de dage jeg ikke har trænet)

Faktisk er de 4 produkter jeg købte ekstra Avene er stadig blandt mine yndlings.

avene_termal-kildevand_150mlbasiron-gel-5avene_gentle_purifying_scrubavene_mattifying_foam

Er blevet ret vild med maskerne fra gettheglow.dk , kan klart anbefales: det er sheet masks, som man så populært kalder det – En maske, som man lægger henover huden, og slapper af med i 20 skønne minutter. Så tager man den af og smider ud. Maskerne er vædet i fugtgivende ingredienser som : Arganoliebaseret serum, e-vitamin, frugtekstrakter, honning osv. Maskerne er FRI FOR ALT kemi. Der er 6 forskellige at vælge imellem, alt efter, hvad man ønsker for sin hud. Ret fedt 🙂  (Den første jeg prøvede var en gave)

269230-93c26a998650400ab65bb7c029f5cbf6  IMG_3369

 

Hvis der er spørgsmål, så skyd løs?

Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

8 svar til hud, hud, hud og atter (Uren)hud

 1. Pingback:Min rutine

 2. jacob siger:

  Har du prøvet RENU 28? – det er klasse ellers … https://waterlife.nu/produkt/renu-28/

 3. Pingback:Mama Beauty, Ibenerica – Mamabusiness

 4. sofie siger:

  Hej iben,
  Jeg har så mange talg knopper i mit ansigt, selv på mine læber; er ret ked af det efterhånden. Mit apoteket kan ikke hjælpe yderligere, end at jeg har i gennem et år har købt mig fattig i produkter.

 5. Maja siger:

  Hej iben,

  rigtigt fedt med et dybdegående indlæg! 🙂
  Jeg tænkte om du ville lave et indlæg, hvor du beskriver hvordan du træner? Du havde jo et forløb med en personlig træner, hvor der var meget interval og styrketræning, men nu hvor du er ‘på egne ben’, hvordan ser din træningsrutine så ud? Hvilke øvelser og maskiner bruger du?

  Det kunne være enormt fedt, som inspiration! 🙂

  • IbenErica siger:

   Hej Maja
   Tusinde tak 😉 gjorde mig også umage.
   jeg træner faktisk kun på hold (stram op og body fit), når jeg starter skole her 1/2 kan jeg ikke rigtig træne formiddag længere, så har en aftale med en personlig træner næste søndag, hun skal hjælpe mig med at bruge maskiner i fitness world korrekt. så efter der laver jeg gerne et lille indlæg ..

   Iben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *