-35 kilo for åben skærm

Det her indlæg har jeg tænkt på virkelig lææænge ….

Nu tør jeg godt, snakke lidt om hvordan det er at tabe 35 kilo for åben skærm.

IMG_8285

I var med da jeg startede, da jeg tog på, da jeg sad med hovedet i slik posen (ej poserNE), da jeg tabte de samme 2-4 kilo for 10. gang og da jeg ændrede kurs i hvordan kiloene skulle tabes.

Af hjertet tak for alle de søde kommentarer der er faldet af i årenes løb (ja, det er sgu allerede gået 2 år, crazy)

Det hele startede helt stille rolig (læs: privat) efter en sommerferie (læs evt. HER hvorfor jeg startede). Jeg smed op på min instagram profil, at nu ville jeg prøve det der LCHF. Også var jeg igang og havde endda sagt det højt. Allerede første gang jeg lagde et billede op, kunne jeg mærke at det hjalp mig (endda også andre, WIN WIN).

På nettet/instagram støttede langt de fleste mig i projektet LCHF, men i mit virkelige liv havde jeg nærmest kun modgang, ganske få mennesker i mit liv kunne forstå at valget var faldet på LCHF. Helt ærligt, det kunne have været hvad som helst, jeg havde bare brug for en KASSE, en kasse hvor jeg ikke selv skulle tænke, men blot holde mig fra kulhydrater, jeg tabte 30 kilo ved at følge LCHF. Tak LCHF du har lært mig MEGET..

FullSizeRender   IMG_9306

Men måtte sadle om da vi som familie ikke fungerede med LCHF, det er nu 3-4 måneder siden jeg begyndte at tælle kcal igen (selvom jeg havde lovet mig selv ALDRIG at gøre det igen 😉 ) og ved i hvad? Mine børn er pludselig ikke kræsne mere … jepsen, de spiser det vi får og spørger endda om de må smage, det er ALDRIG sket før.. Min teori er at når de ikke ser mor må vælge ting fra, vil de heller ikke. Ved ikke om det holder stik, men en ting er sikkert, det har sat noget igang hos mig. Hvor vigtigt det er at være sammen som familie og spise de samme ting.

Så jeg tæller videre og jeg elsker det, elsker den kontrol jeg pludselig har over min mad, jeg må få 1700-1800 kcal på en dag, og en kalorie er en kalorie, så hvis jeg har lyst til fredags slik og ikke kommer over 1700-1800 kcal taber jeg mig stadig, punktum.

Når jeg valgte at synde da jeg spiste LCHF, gik jeg fuldstændig AMOK, her snakker vi, sushi, slik, sodavand, popcorn, slik, pizza, slik og mere chokolade, når jeg tæller har JEG kontrollen og kan for første gang i flere år faktisk godt styre det at synde en gang imellem, nu med måde – hvem havde set den komme? (hilsen den irriterende type, haha)

Det var vidst et sidespor (af de bedre 🙂 ).

I var altså med, sådan helt tæt på og i støttede mig og det skal i have tak for, tror faktisk ikke jeg havde tabt 35 kilo uden jer, det lyder måske kliche, men er sikker på jeg havde givet op for længst hvis det ikke havde været fordi jeg havde sagt det højt til jer/stod lidt til ansvar for at vise jer resultater. Ikke blot for mine venner og familie, men for flere tusinde mennesker, der hver dag kigger forbi mine profiler på instagram (ibenerica og taberiben), kan mærke jeg inspirerer andre og trods modgang, fortsætter jeg, for kan mærke jeg giver andre noget.

Bliver tit spurgt om det ikke er grænseoverskridende at så mange følger med? og gu er det grænseoverskridende – SHIT… shit shit shit, og når jeg lige nu tænker over at i har set mig i undertøj, rammer det lidt igen.. MEN når det så er sagt er det faktisk ok, for tror ikke jeg kan tælle på mine 2 hænder hvor mange kvinder der har skrevet til mig at pga. mig er de startet med at tabe sig/træne. RESPEKT herfra.

Og det gør bare det hele værd. FullSizeRender

Det mest grænseoverskridende det var den dag jeg fortalte jer hvad jeg vejede, husker det tydeligt. SHIT, at sige højt man vejer over 100kg er faktisk svært. For jeg var da ik så tyk, haha.

Nu er jeg død spændt på hvordan det skal blive at være normalvægtig (jeg er ´normal´ ifølge bmi mellem: 51,4 og 69,9 – BMI er bare så præcis (ironi kan forekomme 😉 og jeg vejer 75 ish nu)), allerede nu kan jeg mærke folk har travlt med om jeg ikke er blevet for tynd, ´du kan da godt tage et stykke kage, det skader da ikk´ – ´ej nu skal du snart ikke tabe mere´ og jeg kunne blive ved.

Måske passer de på mig? Måske er de misundelige? Måske er de trætte af at bage en kage jeg aldrig spiser? Måske synes de bare jeg god nok som jeg er?

TAK til jer, for at give jer tid til at læse med og til tider også smider en kommentar.

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

 

 

 

 

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

12 svar til -35 kilo for åben skærm

 1. Line Jepsen siger:

  Det er super inspirendene af læse om din vægttabsrejse. Jeg er selv gået i gang med at leve sundere men mit dilemma er at jeg ikke helt kan finde den rette vej at gå. Jeg har før talt kalorier og tabte mig ved det. Dengang levede jeg af 1300 kcal om dagen. Har flere gange læst at du spiser 17000-1800 om dagen er det fordi du træner at det ligger der omkring?

  • IbenErica siger:

   Det er også svært.
   Man siger 1200 kcal er absolut min. hvis din krop blot skal kunne de daglige gøremål, det er faktisk død hårdt kun at få 1200, desværre diverse apps osv. at man skal have 1200 hvis man vil tabe et kilo om ugen, men de tager ikke højde for vægt og højde. Mit behov om dagen er ca. 2500kcal, hvis jeg så vil tabe mig, skal jeg så i underskud og de 1700-1800 kcal er der jeg har det godt uden at sulte, som er vigtigt for mig i et vægttab..
   Du er velkommen til at sende mig en mail, hvis du har brug for hjælp: iben_erica@hotmail.com

 2. Simone siger:

  Du er så sej søde Iben 🙂 Det er skønt at følge din rejse igennem kiloene, og skønt at du nu kan hjælpe andre som kostvejleder 🙂

 3. Gitte siger:

  Stor respekt herfra! Det er SÅ flot, og jeg håber at jeg en dag også kan sige, at jeg har tabt 35 kg. Indtil videre er der smidt 23 kg respekt for at du lader os følge med i din rejse! Du er en stor motivation

 4. Maria siger:

  Kæmpe tillykke med de 35 kg. Hvor er det bare sejt gået.
  Har det på nøjagtig den samme måde med at tabe sig offentligt. Ig har været en kæmpe støtte hele vejen igennem. Jeg havde aldrig kunne gennemføre så stort et vægttab uden.
  Er sikker på du nok skal nå helt i mål! Håber også snart at mit vægttab går i gang igen. Så jeg kan nå i mål.
  Filippaogsofusmor

 5. Lotte Christensen siger:

  Det har været / er, helt fantastisk at følge dig. Du er så inspirerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *