Det går sgu da meget godt

Jeg har lige holdt 14 dages ferie med Kim og ungerne – halleluja for tid væk fra kbh k, lejlighed og naboer.

Dagen før vi tog afsted mod sommerhuset fik jeg en case i hånden og skulle så lige bruge den første uge på at skrive en eksamens opgave – første skridt mod vejen som kostvejleder. Trods den lidt pressede ferie form for moren, hyggede vi big time.  Anden uge skulle jeg så til mundtlig eksamen, så hjem det gik en dags tid. OG jeg bestod (gudskelov), og er i fuld gang med at finde start priser/forløb til jer og svare alle jeres mails i løbet af ugen. TAK 🙂

Sådan her ser man ud når man består og turen igen går mod bogø og landidyl:

IMG_7667

Behøver jeg sige jeg var glad og MEGET lettet, jeg er nemlig en røv med øre til at gå til eksamen (det skulle man ikke tro vel? snakker jo i et væk og genert er heller ikke ligefrem en del af min bog).

Som nogen af jer ved stoppede jeg HER (ps. tjek lige den nye kollektion, WOW) tilbage i april, jeg vidste at jeg først kunne tænke/finde ud af hvad fremtiden skulle bringe den dag jeg stod uden job og derfor var det uheld i held (eller omvendt 😉 ), men hvis vi lige spoler tiden endnu længere tilbage, startede det allerede for 4 år siden (har skrevet lidt om det HER), da Kim startede sin body-sds uddannelse.

Og jeg var mere eller mindre ´tuvnget´ til at være den der tjente de ´faste´ penge, og NØJ hvor jeg hadede det, et arbejde under tvang (bevares var da glad nok for det, men… forstår i?) er bare ikke det samme, Kim spurgte mig om hvad jeg ville, meeeen hvem gider at undersøge studie retninger, hvis man alligevel først kan gøre det til virkelighed 5 år senere, så jeg ventede og ventede….

Kostvejleder skulle det i hvert fald være, så det afsluttede jeg d. 29/7 hos atwork.dk, velvidende at jeg faktisk OGSÅ havde søgt ind på et andet studie, helt tilbage i maj måned. Men eftersom kostvejleder gik så godt, Kim blev en del af dollface.dk (læs evt. HER), ungerne var søde, solen skinnede på os en hel uge af vores ferie og vi er som nyforelskede, kunne det næsten ikke ske at jeg var kommet ind på studiET, så havde slået det lidt hen og koncentrerede mig om at øve og øve mig i at lave kostplaner, vejlede osv.

MEEEEEEN natten til d. 30 sad jeg alligevel og kiggede på nettet om heldet viste sig fra den gode side IGEN, men nej jeg var ikke kommet ind.. tror i jeg sov den nat?

Men da vi så skulle på tur dagen efter og jeg slet ikke kunne få ro, ringede jeg til søde Birgit som er studievejleder på erhvervsakademi sjælland (som jeg flere gange havde snakket med, fordi jeg virkelig har været i tvivl om hvilken vej jeg skulle vælge), og hun bekræftede at jeg ikke var kommet ind sommer 15, det havde jeg søgt som nr. 1, meeeeeen eftersom jeg jo lige er blevet færdig som kostvejleder og jo skal hjælpe nogen af jer først, ville jeg MEGET hellere ind til vinter.

Så lød en stemme ´jamen vent et øjeblik, var dit CPR nummer ik xxxxxx-xxxx´ mig ´øhh jo´, ´jamen så er du kommet ind på MARKEDFØRINGS ØKONOM til vinter´ også kunne mine tåre ikke holdes inde længere….. Det var jo ligesom det skulle være…

IMG_7811

Så nu skal jeg sgu læse til markedsførings økonom, (med forhåbentlig verdens fedeste studie job – kostvejleder 😉 ).. Kom ind i roskilde, lidt irriterende eftersom jeg bor ca. 200-300 meter fra skolen i kbh, men pis med det, jeg kom ind … Brevet lå også og ventede på mig da jeg kom hjem, sammen med mit eksamens bevis.

Hvis i følger mig på snapchat: ibenerica, fik i allerede nyheden med disse billeder fredag 😉

IMG_7785  IMG_7786

Nu er jeg bare spændt på at starte, jeg har hørt at jeg nok bliver en af de ældste 🙂 Mon der er nogen på linjen der også skal gå der?

 

 

Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

7 svar til Det går sgu da meget godt

 1. Line siger:

  Jeg har også læst MAK på handelsskolen i Roskilde og tog toget fra Østerbro!
  De er rigtig søde derude. Dog kan du evt. høre om du kan komme på venteliste til Niels Brock, da der altid er nogen der falder fra;)

  • IbenErica siger:

   ja, det kan da være jeg skal prøve, selvom jeg flere gange har tænkt at der måske er nogen der har mere brug for det end jeg.
   måske jeg skal give det er forsøg

 2. Isa siger:

  Jeg har læst i Roskilde de sidste 5 år, og det er faktisk ikke så slemt at tage toget 🙂 hvis man har lidt selv diciplin så kan man læse i toget 🙂 på 5 år fik jeg læst 5-10 gange haha…men man kan også koble af, og i princippet kan du lave kostplaner mm 😉 tillykke med studiepladsen

  • IbenErica siger:

   Jeg frygter også at min tog tur kommer til at stå på hækling frem for læsning.. hahaha.. 😉

 3. Ditte siger:

  Hej Iben. KÆMPE tillykke med at din drøm går i opfyldelse. Jeg ville måske prøve at kontakte skolen i København og snakke for min syge moster om at kunne gå der. (Noget med børn og familie, institutionstider og alt det). Det er sket før at man kan blive rykket, og der er garanteret folk der falder fra. Og så kan du jo snuppe den plads.
  Virtuelle knus og kram fra Ditte (@fitditte på insta)

  • IbenErica siger:

   Hej Ditte
   Tusinde tak 🙂
   ja det kan være jeg skal prøve at gøre det, men måske er det også ok, at tage turen, der er nok også nogen der har mere brug for det end jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *