Vejedag #8

Det hele startede for snart 2 år siden, 110 kilo, str. 41 i sko, str. 44-46 i tøj og en kran af BH 😉

IMG_7381

Dengang googlede jeg ´bliv tynd uden motion´ (for det magter man sgu da ikke når man vejer 110 og alt hopper og danser, sikkert en dårlig undskyldning, men kan ikke være den eneste der har/har haft det sådan?) og vupti LCHF var vejen frem, og seriøst skulle man ikke tælle? man skulle bare undgå kulhydrater … NEMT…

Så igang med mig…

Det virker/virkede for mig og jeg levede efter det i 2 år (mere eller mindre 100%, jeg er jo blot et menneske), meeeen min kæreste var bare ikke enig i at det var vejen frem for OS som familie og det endte derfor ofte i at jeg hoppede af LCHF vognen når vi skulle holde ferie osv. dvs. jeg har holdt unødigt mange pauser for at agere ´normal´ i min egen familie. Tror faktisk JEG stadig var LCHF´er hvis det var blevet til VI…

Den kære Jacob AKA fitterthanfit.dk sagde du må spise 1800 kcal om dagen og som jeg har skrevet før, har jeg bare talt de skide kcal i mit liv jeg skulle, så magtede det bare næsten ikke.. Næsten… så gav det en chance, downloadede lifesum på min iphone og gik igang med at taste og tælle, men nægtede at veje min mad, (hvad er der med mig, jeg vil gerne tabe mig, men er lud doven, haha 😉 )

I starten kunne jeg kun spise ca. 1200-1300 kcal, men det er altså bare for lidt for at holde forbrændingen igang OG oplevede faktisk at jeg ikke tabte mig, tror (uden at vide det) min krop bare tænkte ´nu får jeg endelig mad, så holder jeg sgu på det, ved ikke hvornår jeg igen for noget´. Så snart jeg lærte at spise ca. 1800 kcal begyndte jeg at tabe mig igen. (Kroppen er sgu en finurlig satan)

Min dag ser således ud: Morgenmad, Mellemmåltid, Frokost, Mellemmåltid, Aftensmad, Mellemmåltid. Var klart mindre sulten på LCHF, kunne sagtens gå 4-5 timer uden at spise, men så havde jeg også spist ca. 1000 kcal til morgenmad, så giver det meget god mening ikke at være sulten 2 timer senere… Når det så er sagt, befinder jeg mig godt med begge dele. Kan jo stadig spise 1000 kcal til morgenmad (læs bacon og æg) men så skal jeg bare fordele de sidste 800 på resten af dagen og det kan nemt holde mig mæt resten af dagen.

Så alt i alt er jeg blevet stor fan af at tælle, der gik jo kun ganske få uger før jeg havde en forståelse for kcal, taster ikke nær så meget mere, men tjekker lige i lifesum hvis jeg er i tvivl om hvor meget jeg kan spise af det. Det bedste ved at tælle kcal fremfor LCHF er, at jeg ikke  får hovedpine af at spise en zapp is (ca. 70-80 kcal) og der er plads til det i min kost 😉 What not to like? (ikke at jeg så gør det hver dag (eller hver anden), men der er plads til det og halleluja for det)

OG

At tælle kcal er for mig at kunne leve ´normalt´ selv under vægttab.

IMG_7363

Fra Tønd med Ø til Tynd med Y 😉

Nu str. 40 i sko, 38-40 i tøj og kranen tør jeg slet ikke tælle hvor mange skåle er gået ned 😉

I denne uge har jeg tabt 500 gram, trods vi holder ferie, blev selv ret overrasket over ikke have taget på, men med fokus som jeg skrev om HER, skal det nok lykkedes.

Har tabt 33,2 kilo og vægten siger 76,8.. HEP HEP..

Tænkte på om der er noget i vil have jeg skal skrive om/svare på i mit næste indlæg ? Hvad jeg spiser til mellemmåltider? Hvad jeg gør mht. Ungerne nu? Iforhold til før ? Osv. Skyd løs.. 🙂

Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

10 svar til Vejedag #8

 1. Pingback:Vejedag #9 |

 2. Lise siger:

  Det er så sindssygt sejt altså!! Du er mit forbillede!!! Det kunne være fedt, hvis du engang orkede at skrive et eksempel på en dags kost! 😀

 3. Lise siger:

  Du er så p*ssesej altså!!!! Du er mit forbillede!! Det kunne være fedt, hvis du engang orkede at skrive et ekspempel på en dags kost. 😀

 4. Hvor sindssyg flot gået Iben…
  Jeg vil rigtig gerne hører mere og nærmer om hvordan du lever din hverdag med at tælle, har forsøgt så mange gange og aldrig lykkes mig. Hat selv smidt 25 kg ved kost og så sener motion. Nu er jeg i stampe og vægten øger… Måske jeg skal give det endnu et forsøg med ligesom men husker det som vildt besvær at indtaste og ej at forglemme vejning af maden.

  Kh Louise
  http://bylouise.dk

  • IbenErica siger:

   Hej Louise.
   Må indrømme at jeg kun vejede min mad i ganske få dage også havde jeg en ret god forståelse af det.. (for livet, jeg synes det er givet godt ud)
   men jeg vil udbyde i næste indlæg.. 🙂
   Iben

 5. pernille siger:

  Hej Iben
  Det er så flot med dit vægttab. Jeg skal selv tabe ca 10 kg (72-62/63 kg) og Vil tælle kalorier enten via madlog eller lifesum.
  Jeg har tidligere prøvet lifesum og den har sat mit kalorieindtag til lige under 1200, hvilket er lidt lavt (tror jeg var fået tastet et urealistisk vægttab/tidshorisont ind), men nu kan jeg ikke ændre det. Ved du hvordan man gør? Skal man købe premium?
  Tak for giga inspiration til vægttab 🙂
  Kh Pernille

  • IbenErica siger:

   Hej Pernille
   Under 1200 er helt urealistisk, det må du endelig ikke gå ned på, man siger at 1200 er det mindste kroppen må få hvis du skal opretteholde alle de vitaminer osv. kroppen skal have.
   Jeg har ingen ide om hvordan man ændre det, min står til 1500 (tror faktisk ikke man kan ændre det, eller hvad?), så jeg spiser bare 300 ´for meget´ i forhold til appen..

 6. Christina siger:

  Hvor er det bare sejt gået – jeg har også tabt mig med LCHF, men er gået lidt død i det.
  Åndsvagt, for min mave har det meget bedre på den kost! 😉

  Men super godt gået, kære Iben! <3

  Kram
  Christina (dailylife_andlatte)

  • IbenErica siger:

   Ja min mave (hud og hår) havde godt af LCHF, men har ikke oplevet det er gået dårligere efter jeg er gået væk fra det.. 🙂 underligt egentlig…
   Tusinde tak søde du

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *