Skal det virkelig være 1. prio ?

Seriøst? Skal det her vægttabs-noget virkelig være min 1. prioritet for at lykkedes?

Svaret må jeg desværre erkende er JA …..

Sommerferien står for døren, turen går i sommerhuset = æd til du knækker dig, eller hvad? ej men i forstår, ik?

I det sommerhus hvor jeg pludselig vejede 110, lige præcis det sommerhus hvor flødebollerne, chipsene og sodavanden bare smager bedre, lige der midt i ingenting, mit yndlings sted og DER hvor jeg altid har taget 1-5 kilo på efter en ferie.

Men IKKE denne gang, fik en god snak med Jacob (min træner) om det. Startede med at spørge ham om han ikke ville fortælle mig hvad/hvor meget jeg måtte snacke for ikke at tage på (men blot holde vægten, for det ville i sig selv være KÆMPE sejr for mig), for jeg kender mig selv godt nok til at vide at jeg NU (her en uge før afgang) SAGTENS kan lave gode aftaler med mig selv om ikke at spise dit og dat, men sandheden er jo bare at det kan jeg ikke når jeg først er i det, kender i det?

Sukker dæmonen hugger hovedet af fornuften så snart jeg sætter mig i bilen mod Bogø … ´Kan vi lige holde ind på tanken´ 😉

Efter lidt tid gik det op for mig at hvis jeg vil være slank (hvem vil ik det? 😉 ), så bliver jeg nødt til at holde fokus ….. Og som Jacob siger ´det er x tid ud af dit liv´ og ja han har så evigt ret, så hvis jeg nu ´bare´ holder fokus, så når jeg sgu nok mit endelige mål indenfor en relativ kort tid.

Så beslutningen er hermed taget (og delt med jer, så nu tæller det, ik? haha 😉 ) og jeg skal nu i sommerhus med vægten pakket i tasken, haha – ja man er vel afhængig.

Glæder mig faktisk til at snacke melon, bær og pepsi max 😉

Hvis i stadig kigger med, kommer der her nogen RET SÅ GRÆNSEOVERSKRIDENDE billeder af mig:

Efter blot 7 uger med fitterthanfit.dk ser jeg så sådan her ud:IMG_6724

Jeg startede på 82 og er nu på 77 ish, grunden til jeg tør vise dette (dem forfra tør jeg dog ikke vise endnu 😉 ) er fordi jeg ved jeg IKKE er i mål, kan jo godt se jeg ikke er tynd, men tyndere. Nye mål er sat, skal ned mellem 65-70 og det har jeg besluttet at jeg (selvfølgelig – det skrev optimisten) godt kan inden sommer 2016 … HEP HEP

Rygpatterne er da næsten væk og mor har da fået lidt mere røv 🙂

Sommeren 2013 så noget anderledes ud:

FullSizeRender

De minus ca. 33 kilo pynter sgu meget godt. I mål eller ej er jeg sgu stolt af mig selv..

Beslutningen om at skulle hjælpe andre blev også taget for et par måneder siden, og indenfor en overskuelig fremtid (læs en måneds tid), kan jeg kalde mig for kostvejleder – hvem havde set den komme?

Ikke mig, men glæder mig til at give min viden videre og hjælpe andre der på magisk vis tog 30 kilo på af et stykke kage…
Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

15 svar til Skal det virkelig være 1. prio ?

 1. Tanja siger:

  Super flot, jeg vejer 65 og er 160 høj. Jeg var tidligere anorektiker, men nu overspiser jeg. Det er sindssygt hårdt at komme i gang, og motivationen til træningen er dalet fordi jeg er blevet tungere nu ;(

 2. Mette siger:

  Super flot gået.. Jeg er gået helt i stå med det med sund mad og motion.. Har for nogle få år siden tabt 32 kg, men synes ligesom at de kommer stille og roligt på igen.. Kunne så godt tænke mig en spark i røven igen.. Så HJÆLP mig..

 3. Lene siger:

  Hejsa Iben, det er så flot et resultat! Og fedt du er gået videre med din drøm om at blive kostvejleder, nu fik Kim jo sin drømmeuddannelse
  Jeg kan huske du skrev nogetpå IG om du skulle bruge prøvekaniner, er det stadig relevant? Jeg bor i udlandet og leder efter en diætist/kostvejleder der kan hjælpe mig online. Lad mig vide om du evt kan hjælpe☺
  Mvh Lene

  • IbenErica siger:

   Hej Lene
   Tak, ja det måtte være min tur til at udleve en drøm 😉
   Så vores børn kan få glade forældre …
   ja smid mig endelig en mail, alle får svar i starten af august.
   Iben_erica@hotmail.com
   Tak for din kommentar 😉

 4. Malene Olesen siger:

  Hej søde Iben.
  Ved godt vi ikke ses mere, men følger dig jo virtuelt og syntes du er hamrende sej og skide lækker.
  Fortsæt i samme stil, vi ved begge du kan og så fedt med din snart kommende titel, gået forbi mit hoved du læste…. Ikke så meget på IG mere.
  Sommer knus herfra

  • IbenErica siger:

   Hej søde Malene 😉
   Har også holdt det lidt tæt, så jeg kunne koncentrere mig 100% om det..
   Nyder i hinanden i køge? eller er i flyttet videre, tihi.
   Tænker tit på dig og om i har det godt, så det er dejligt lige at høre fra dig.
   Kys fra Iben

 5. Ida siger:

  Det kan godt være, du ikke er i mål, men det er jo netop noget af det, der er så skønt ved dig – Du er ikke bange for at vise, at du er menneske, og at man altså ikke bare smider en masse kilo og bliver helt fitness-stram bare sådan. Du ser så flot ud! Pyt med om der er lidt ekstra hist og pist, du skal simpelthen være SÅ stolt af dig selv. Du har kæmpet så hårdt! Og du ser brand godt ud! Du var også vildt smuk før, men du stråler simpelthen af velvære nu! Du er en kæmpe inspiration og jeg elsker dit positive væsen. Jeg tror, du bliver en fantastisk vejleder!

  • IbenErica siger:

   Tusinde tak – jeg prøver at være ærlig og sige/gøre/vise alle de ting mange kvinder døjer med.

 6. Hjørdis siger:

  Du er mere end bare sej! Jeg beundrer dig. Tak fordi man må følge med i din hverdag.

 7. Heidi siger:

  Yeah…. Nyt på bloggen…. Har ventet i spænding…. Synes du er megasej Iben, ville ønske jeg havde dit drive og din viljestyrke….. Og så ser du da kanongodt ud på billederne…..

  • IbenErica siger:

   Tusinde tak, Heidi 😉
   Synes også til tider det kan være hårdt at holde fokus, især efter 2 år, meeeen det er bare så pisse vigtigt at blive ved, især når det går godt.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *