Vejedag #7

Det er jo vejedag idag, og ØV hvor har jeg været sur og skuffet hele dagen.. Jep, hele dagen, vægten svigtede – så mor her var pige fornærmet (på vægten 😉 ), trods jeg sagtens kan se på min krop, at det går den rigtige vej, XL er UDE og L er på vej samme vej (forevigt) og M er så småt på vej ind.

Havde nemlig taget 300 gram på, og ja helt fxxxing ærligt, hvor er det dumt, men det skide tal betyder åbenbart mere end jeg tør indrømme..

Jacob, min træner fik også en masse tude SMS´er..

Jaja, det er meget muligt at muskler vejer mere end fedt osv. osv. har hørt sangen hundrede gange, og VED DET JO FOR SØREN GODT – Men hvorfor er det så så vigtigt.. Ingen ved det, alle taler om det.

MEN når det er sagt, gør jeg ALT hvad jeg kan og Jacob fik banket fornuft ind, så videre og de skide (bogstavelig talt, HAHA) 300 gram er sgu nok væk imorgen..

IMG_5201

IMG_5260

Skal træne imorgen, med Jacob – tiltrængt, vi måtte springe en træning over i denne uge og det er noget VÆRRE LORT, for at sige det pænt. Men sådan er det, min kæreste arbejder ret meget, så det måtte jo ske før eller siden at der var en uge hvor vores kalendre ikke passede ;(

Er startet til Trampolin og løber en gang om ugen, så der er nok at se til … Måske derfor min hjerne slet ikke kan arbejde med de PLUS 300 gram, næste lektion må være at sætte mig ind i det med fedt og muskler, sådan ægte… 😉

Ps. Hvis i vil se mig i aktion, smider Jacob videoer og billeder op af min træning, følg med Instagram HER eller Facebook HER.

Pps. Mine tanker kredser om et indlæg, hvor jeg vil komme nærmere ind på min nye kost – ELSKER AT VÆRE NORMAL.. 😉

Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

13 svar til Vejedag #7

 1. Pernille siger:

  Du er så pisse sej Iben. Jeg har født nr 2 for 11 mdr siden, har smidt 10 kg, mangler 14-15. Er selvstændig og mangler overskud. Du er super inspiration. Har skrevet i håb om at blive din test person, (krydser stadig fingre). Hvor er din karry gule bluse fra?? SÅ FLOT

  • IbenErica siger:

   Hej Pernille.
   jeg finder en OG skriver til alle i starten af august..
   den er fra H&M, købt sidste år, men så den faktisk i H&M i nykøbing F igår. (udsalg)
   Iben

 2. Cora siger:

  Skide flot med vægttabet – og ja 300g + er møj irriterende. Tænker dog det kunne være en god ide med et målebånd. På den måde kan du også se om du bliver mindre selvom vægten nogle gange står stille eller går i +
  Gjorde det selv da mit vægttab stod på og det hjalp, for som du siger vejer muskler mere men de fylder, heldigvis, mindre end fedt 🙂

  • IbenErica siger:

   DU har ret, skal måle på mandag og glæder mig til at se hvad der er sket.. 🙂 for kan mærke der er sket en masse..

 3. Camille Milk siger:

  men hold K du ser godt ud Ibber og bare husk på, at så længe dine bryster sidder længere ude end maven, så er det den rigtige vej……der er jeg ikke helt endnu
  Vil du være min ven på RUNKEEPER ?

  Kh Camille Milk (der har tabt 2,5 kg på 1. uge med striks LCHF ).

  • IbenErica siger:

   EJ hvor er du sej? SÅDAN…. 😉 kan du holde det? eller er det ´bare´ et kick start?
   jeg vil være venner med dig ALLE steder, men hvad søren er RUNKEEPER? haha

   • Camille Milk siger:

    Tak, nej jeg skal nok ikke regne med samme vægttab i næste uge, men det var da fedt at få det skudt igang med sådan et spark i vægten Jeg har også gået powerwalk hver dag og startet på lidt småløb, så det har haft gode muligheder det vægttab
    Jeg bliver ved nu, det kan jeg mærke. Jeg er meget til LCHF, da jeg har glutenalegi, så jeg kan faktisk ikke tåle alle de brødgodter. Jeg synes ikke det er så svært at tilpasse familie, men jeg har jo hellerikke små børn som dig…
    Runkeeper er en App som Endomondo. Men måske bruger du slet ikke sådan noget “pjat” til at registrere dit motion
    Kh Camille Milk

    • IbenErica siger:

     Får faktisk sådan et armbånd snart, som du har anbefalet, så måske bliver jeg ligeså sej som dig…. 😉

     • Camille Milk siger:

      Hvor fedt Jeg er vild med mit, det er mit 2. jeg har, Bjarne spiste det 1.
      Men så skal vi da også være venner der og så kommer du nok også til at bruge Runkeeper, de snakker jo sammen

     • IbenErica siger:

      ved ikke om det er præcis det, men et der kan det samme – det er en sponsor gave, men glæder mig til at modtage det og teste dt.. 😉

 4. Maja Dreyer siger:

  – men hey lige gyldigt hvad tal der stå er du en stor inspirations kilde for andre! In vægt står i stampe på 76-77 kg på 4 mdr trods løb 2 gange ugentligt og 1 gang fodbold fitness i 1 1/2 time ugentligt og ja det er bare et tal- men hvor ville det være fedt hvis det gad blive mindre! Syntes sku du er sej 300 gram el ej

  • IbenErica siger:

   Tusinde tak, det må gerne stå stille om 8-10 kilo.. HAHA, men det er bare lidt for tidligt..
   Men tror på det ikke er gået i stå, men blot holder pause…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *