Vejedag #6

Uge 3 er overstået og jeg må indrømme jeg er begyndt at elske at tælle – tælle kcal. (for gab jeg var ikke meget for det i starten).

Jacob har virkelig fået mine øjne op for at spise mere ´normalt´.

Jeg er blevet mødt med blandede reaktioner, mht. mit skift af kost/diæt. Når det er sagt vil jeg slå fast at ALT hvad jeg har sagt og gjort i min tro på LCHF står jeg stadig ved, vil stadig anbefale andre LCHF – HVIS det fungerer i DIN familie.

LCHF fungerede ikke i MIN familie og derfor har JEG valgt at gå andre veje og igen blive en del af min families kost/mad vaner – og den beslutning er jeg ret så lykkelig over. Det betød (åbenbart) mere for os alle end jeg lige gik og troede..

Jacob har regnet ud at jeg kan/må/skal indtage ca. 1800 kcal på en dag – kun én dag har jeg været over, HAHA – endte med hovedet direkte i en pose med nødder, uden at tænke over hvor mange kcal der var i – UPS. 😉 men så længe det var nødder og ikke chokolade, tænker jeg det nok skal gå 😉

Ja jeg skriver al min mad ned og ja det er lidt langhåret,  men det er bestemt meningen at jeg med tiden har det på rygraden, så jeg kan slippe det lidt igen. Og når det så er sagt er jeg vild med den kontrol jeg har, jeg ved præcis hvor meget/hvor lidt jeg kan få. Lørdag stod f.eks. på verdens bedste cheddar ostepølser (35 kr. for en pose i netto, MUMS) hos min svigermor, tastede det i appen (lifesum) og kunne derefter se at der var plads til jeg spiste 1,5 😉

Er blevet spurgt en del om jeg så spiser kartofler/ris/pasta/hvidt brød osv. og nej det gør jeg ikke – for tror stadig på at for MANGE kulhydrater ikke er godt for min krop/hud. Har spist en rug bolle med ungerne et par gange (den er 150 kcal, så den er der masser af plads til i min kost).

Det blev lidt rodet, men vil bare slå fast at jeg står ved hvad jeg tidligere har troet på, men at den nye vej er den rigtige vej for MIG 😉 (og måske også dig?) Jeg er i hvertfald begyndt at tro på at hvis man blot vælger at spise fornuftigt, kan man sagtens spise brød, en riskiks, fredags slik osv. What not to like?

Her kan i se resultatet af 3 uger med Jacob.

Start vægt: 82

uge 3: 78,6

Tabt: 3,4

IALT tabt siden sommeren 2013: 31,4

To go: 6,6 (ca.)

IMG_4846

Min morgen mad igår bestod af banan pandekager, vindruer og skyr med lakrids pulver på. MUMS.

Hvad tænker du? om LCHF? om slankekure?

 

Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

6 svar til Vejedag #6

 1. Maria Vind siger:

  Sikke en inspirerende og fin blog du har. Har først lige fundet dig, igennem en af mine instagram venner. Jeg er vild med dine hækleprojekter og det at du oveni også giver “så tag dig sammen og kom igangværende med den kur”- motivation. Det trænger jeg virkelig til. Har tidligere tabt mig med både kalorietælling (madlog) og LCHF. Men nu er den gal igen, og jeg vejer lige nu 12 kg mere end for præcist et år siden…
  Så tak for et spark i den rigtige retBing, jeg har netop hentet lifesum ned på min tablet☺

  • IbenErica siger:

   Hej Maria .
   Tusinde tak, hækling og vægttab er mit liv, så det ligger mig lige for at det er det bloggen handler om, rart at høre at andre synes det også er godt. 12 kilo, dem kan du ´nemt´ slippe af med igen, jeg hepper på dig.. 😉
   med ønske om en god dag fra Iben

 2. Maria siger:

  Jeg talte også kalorier under det meste af mit vægttab. Det hjalp mig en del, til at se hvad jeg ikke skulle spise for meget af, og til hvor meget jeg ca. kunne spise på en dag. Og jeg er enig, pasta, hvidt brød, ris osv. er ikke godt for en, og man kan sagtens undvære det. (Selvfølgelig spiser jeg det sommetider…. o:) ) Det tæller desuden også ret meget på kaloriekontoen 😛 Så hellere en lille lækker dessert eller andet 😀 Det er faktisk ret svært, når man pludselig ikke skal tabe sig! Hvor meget man skal spise, fordi man er jo også bange for at spise for meget 😉
  Du er for sej, du kan klare det! 😀

  • IbenErica siger:

   TAK, ja tænk at der kan være plads til en dessert osv. DET ER SÅÅÅ FEDT..
   Jeg har lovet mig selv ikke at snyde (med sukker) i de 3 måneder jeg kører forløbet, men efterfølgende bliver det helt klart en del af min livsstil at det er ok at spise lidt dessert osv.

   • Maria siger:

    Det lyder som en god plan! 😉 Så har du sikkert heller ikke lyst til sukker, efter 3 måneder. Utroligt så afhængig man kan være af det skidt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *