‘Snyder du aldrig?’

Svaret er JO da.

Men hold nu kæft det har været svært at nå dertil, hvor jeg kunne sige det var ok at spise en skive rugbrød. Ja seriøst, en sølle skive rugbrød.

Det er næsten på grænsen til at have været sygeligt for mig. Men når man så gerne vil tabe sig og virkelig væmmes ved det man ser, mærker og føler bliver man sgu stærk.

Har på det sidste måtte lægge øre til ´ej du kan da godt lige..´ og nej for jeg er sådan en, hvis jeg først snyder en gang på en dag, så kan jeg ikke styre det. Så skal jeg have ALT med sukker jeg kan nå at indtage på den dag.

Har haft 3-4 perioder på de næsten 2 år jeg har levet efter LCHF hvor jeg har snydt længere tid end en dag. Det var rart og plus 5 kilo. suk

Jeg har et klart mål og jeg går benhårdt efter det, efter 5 år med en krop jeg ikke kunne genkende, holder jeg i/ud 😉

Tror på jeg lige har været igennem perioden hvor man ikke taber sig, vejede 80-82 i 6-7 måneder. Nøj jeg gav op mange gange i den periode, gav op i den forstand at jeg snød i tide og utide. og hvad hjælper det. HAHA.

Men nu er jeg under 80, stadig langt fra målet. Men er godt på vej igen.

IMG_8728

Er begyndt at få kommentaren ´du behøver da snart ikke tabe dig mere´, og det er jo faktisk verdens største kompliment, så TAK for det FullSizeRender hvis jeg turde ville jeg vise jer billeder af min mave, for så ville i hurtigt se at jeg stadig mangler at tabe 5-10 kilo.

Jeg er 169 lav høj og vejer 78,5, dvs. min BMI er 27,5 og er derfor stadig i kategorien overvægtig. BMI skal være mellem 19 og 25 ish for at være normal. Startede på  37,5, så det går da den rigtige vej.

Når det så er sagt er BMI ikke noget jeg går videre op i, men det er bare for at fortælle jer at jeg stadig ´trænger´. Min ideal vægt er mellem 61 og 71, elsker at selv eksperter svinger 10 kilo. 🙂

Heldigvis er tallet begyndt at betyde mindre (ikke at det ikke betyder noget, for det gør det), men når resultater kan ses andre steder end på vægten, hjælper det lidt.

FullSizeRender

 

Mit trick til en ´flad´ mave er de her treggins fra H&M og disse bukser i superstretch. (intet sponsoreret, bare mine top yndlings ´bukser´.)

hmprod hmprod

Gad vide om jeg nogesinde bliver tilfreds?

Bliver jeg nogensinde glad for spejlbilledet igen?

Starter der så bare nye udfordringer? Hænge hud? Hænge patter?

Kommer selvtilliden krybende sammen med at tallet på vægten bliver det ´rigtige`?

Der er så mange ubesvaret spørgsmål, som kun tiden kan fortælle (hvem har nummeret 😉 ). Ser frem til at lære min nye krop at det er ok at spise fredags slik (bare kun om fredagen, HAHA)

Mit mål er i første omgang at få det godt, få det godt i den krop jeg er ved at skabe.

Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

 

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

13 svar til ‘Snyder du aldrig?’

 1. Stine Hansen siger:

  ih hvor er du rocker-sej!!
  Du er virkelig en kilde til inspiration

 2. Line siger:

  Iben…. Du er så sej – og ærlig ❤️
  BMI er et møgmål (!!) med mindre man er ‘normal’ højde og ‘normal’ vægtig – det er et vidt begreb.
  Dine billeder viser jo alt – så må tallene sige hvad de vil

  • IbenErica siger:

   Hej Line
   Tusinde tak
   ja BMI er bare endnu et tal, man desværre som overvægtig (undervægtig) forholder sig til.

 3. Sabrina siger:

  Jeg har en lille erfaring om det der med at vide om man bliver tilfreds… Der kan det altså godt være en fordel, at træne i at holde af sig selv og acceptere sig selv som det nu er man ser ud, når tallet er nået (Det lyder utroligt klog,Jeg ved det godt), for man bliver ikke lykkelig af det… Jeg har været der og stået og kigget i spejlet, meget skuffet og tænkt, hvorfor er jeg ikke lykkelig nu… Og det bliver man ikke automatisk, MEN alt muligt i hele verden/livet bliver lettere, når man er slank. I øvrigt glad for at høre at det er mellem 61 og 71 kg…

  • IbenErica siger:

   Jeg accepterer stille og roligt at jeg ikke bliver som før. stille og roligt at jeg er blevet ældre og har båret to børn..
   Men fra det til at være tilfreds – pyha der er langt..
   Mit mål er at kunne have en t-shirt på uden at den buler, måske er det et bedre mål end at veje x.

 4. Sanne siger:

  kære Iben
  Armen altså du er jo en evig inspiration -skønne kvinde
  Bukserne er bestilt

 5. Sanne siger:

  kære Iben
  Du er en evig inspiration-skønne kvinde! bukserne er bestilt

  • IbenErica siger:

   Jeg bestilte også selv to nye par.. 😉 de havde fået nye farver også er de billige..
   De er tilbage høje i taljen til at de lige holder på maven – GENIALT..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *