Vejedag #4

Har faktisk længe tænkt på at tage ´for meget fedt´ snakken op. Diana Kaiser kom mig i forkøbet og tak for det 🙂 Hun har nemlig noget at have det i, eftersom hun er uddannet klinisk diætist OG spiser/rådgiver i LCHF

Da jeg oprettede bloggen, blev jeg inviteret til at synes godt om en LCHF gruppe på facebook, kort tid efter blev dette link FOR MEGET FEDT delt i gruppen (heldigvis ikke af mig), men jeg blev gjort opmærksom på det og fulgte med fra sidelinjen.

Folk i disse grupper har utrolig travl med hvor meget fedt andre får og hvis en ny spørger ´hvor meget fedt skal jeg have´ er svaret ofte 80% af din mad skal bestå af fedt. Jeg ville holde mig til hvad Diana anbefaler, billedet er lånt fra Dianas instagram, og har fået lov at låne det. (ikke nok med jeg TROR på hvad hun siger, VED jeg også at det virker, efter netop dette råd 5 jan har jeg tabt mig 5 af de svære kilo):

FullSizeRender

 

Kan godt forstå hvorfor mange (nye) LCHF´er bliver forvirret, især hvis man har valgt at trykke ´synes godt om´ i en af de her grupper.

Hvis man bliver MÆT af en lchf pandekage, så lad være med at smid flødeskum på og andre unødvendige fedtkilder. Tænker at hvis man blot husker det, så er man godt kørende. Som jeg skriver i FOR MEGET FEDT indlægget –

Så man ikke starter med en hakke bøf med hvidløgs smør på, salat med dressing og en sovs. Man er muligvis rigelig mæt, men måske får man så for meget fedt til at man kan tabe sig. Selvom alle 3 fedtkilder er ´lovlige´.

Jeg skal ikke gøre mig til ekspert, for jeg er kun ekspert i hvad der er godt for min krop og hvordan jeg har tabt mig.

Gør hvad DU synes er det rigtige for dig, jeg vil bare gerne prøve at være med til at få fordommen Jo mere fedt jo bedre til jorden.

Har tabt 600 gram i denne uge 🙂 (havde taget 200 gram på i sidste uge, hvis nu nogen skulle undre sig over tallene ikke passede)

Tabt IALT: 28,5 kg

Mangler: 8,5 kg

Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *