Man burde gemme den laaangt væk

Eller smide den væk, altså vægten.

FullSizeRender kopi 20

Selvom den (nærmest er et familie medlem 😉 ) er god ved mig for tiden, er det sgu en mærkelig følelse at ens humør kan afhænge af det tal, down there.

Har (næsten) vejet mig hver dag i 2-3 år, har virkelig prøvet at lade være over flere gange, det går bare virkelig dårligt, kender i ik det?

Eller er jeg helt alene – selvfølgelig sammen med vægten 🙂 

Det der fik mig til tasterne idag, var faktisk at jeg imorges følte mig oppustet og i virkeligheden ikke følte for at træde op på vægten, men gjorde det alligevel.

Helt overraskende havde jeg tabt mig – det plejer at være omvendt. At jeg er ovenpå føler mig lækker og slank, med et skridt kan hele min opfattelse af mig selv ændre sig. Kun pga. det lede tal.

Er jeg måske blevet for vant til at lade mit humør afhænge af tallET ? i stedet for bare at have det godt og acceptere at have en oppustet dag, uanset om jeg har tabt mig eller ej.

Det evige dilemma med den skide vægt, forsvinder åbenbart ikke af sig selv (man kunne jo have lov at håbe 🙂 ) og jeg er ikke voksen nok til at tage beslutningen om at smide den væk. Eller lade andre tage beslutningen, haha.

I stedet for ønsker jeg mig en intelligent vægt – HAHA. Iben Iben Iben, håber du selv kan høre at det ikke løser din selvopfattelse.

Og ja det kan jeg sagtens, meeeeenn …

 

Tak fordi du læste med FullSizeRender

IMG_9217

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

 

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

5 svar til Man burde gemme den laaangt væk

 1. Sabrina siger:

  Det der med vægten. Du har jo tabt rigtig mange kg. Det er så flot.
  Hvad gjorde du i starten, begyndelsen med delmål. Hvordan valgte du hvad delmålet skulle være?
  Jeg fornemmer at du i en rum tid har vejet det samme, og bøvler lidt med de sidste ca 7 kg, men hvordan ved du at Der skal de ekstra kg til? Hvad nu hvis kroppen har et sundt, naturligt leje der hvor du er, og du kan spise nogenlunde frit, og bevare vægten?
  Altså hvad nu hvis du er fin som du er?

  • IbenErica siger:

   Hej Sabrina.
   Synes det er nogen rigtige gode spørgsmål, og er helt sikker på at min krop har prøvet at fortælle mig at ca. 80 var ok, men kan jo se min mave og det er ikke fordi jeg er kritisk. ville ønske jeg var sej nok til at vise jer min mave, uden tøj, men det kan jeg simpelthen ikke.. Jeg er ret stor om maven, så det kan godt være min krop synes jeg er slank nok, men det er jeg altså ikke. min ideal vægt er 67, det kommer så aldrig til at ske 😉 men ca. 70-75 og et kig i spejlet ville gøre mig glad.
   delmål er en mærkelig størrelse, men jeg så hvad jeg i gennemsnit tabte pr. uge også lavede jeg delmål udfra det, så jeg for det meste havde realistiske mål.
   og ja måske er jeg fin som jeg er, men jeg er på ingen måder slank og er derfor ikke selv tilfreds. er kun 169 høj og vejer 78.
   Iben

 2. Uha kender godt forholdet med ens badevægt, den daglig date som kunne ende godt eller skidt.

  Vi blev kærester for en stund og brød som venner.

  I dag ses vi en gang om ugen, søndage… Dagen hvor det er tilladt at være iklædt pyjamas hvis det viser sig at være en dårlig dag.

  Tilgænglig er er jeg min motivitation i spejlet hver dag og tænker, det er kan kun jeg ændre på.

  Husk vægten fortæller dig ikke hvor sund man er. Heller stå foran spejlet, hop og det som flytter sig er det som skal tænkes væk..

  God onsdag aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *