Morgenmad ? Det evige problem

Spiser du æg og bacon til morgenmad hver dag?

Kan jo spørge den anden vej ´Er almindelig sund fornuft kost boller med smør hverdag?`

Den var måske lige på grænsen, ved det godt, men der er såå mange fordomme om LCHF. Æg og bacon er klart en af dem. Er selv med til at påvirke den, da jeg på TaberIben en gang om ugen viser netop sådan en tallerken, beklager 🙂

FullSizeRender 2

Mit svar er nej, jeg spiser ikke bacon hver dag. læs evt. dette indlæg om hvor meget fedt man skal have. Vi spiser æg og bacon i weekenden (hvilket også tit betyder vi ikke behøver spise frokost, fordi det er nærmere brunch).

5 nemme morgenmads tip:

Fiberkiks

– med smør og ost. Fiber kiksen er ikke direkte LCHF, men der er ca. 3-4 gram kulhydrat pr. skive i disse fra føtex.

FullSizeRender

Mikro-bollen 

– Består af 1 æg og 2 spiseskeer mandel mel, som er pisket med en gaffel i en lille skål. Smid skålen i mikro ovnen i 2 min. på højeste varme. (Dette er grund opskriften, du kan også smide kerner osv. i). Jeg spiser dem med smør og øst. De er bedst når de er varme.

FullSizeRender  FullSizeRender 2

Skyr

– Der er delte meninger i LCHF-religionen 😉 om hvorvidt skyr er LCHF, men om ikke andet, er det noget jeg selv har spist meget til morgenmad. Skyr blandet med lidt fløde/flødeskum og vanilje pulver (den fra urtekram uden sukker) Har set flere spise det med nødder og evt. fiberhusk på.

Rester 

– Aftensmad til morgenmad, er ikke særlig dansk, men trods alt både billigt og nemt. Jeg spiser tit rester til morgenmad, nemmere kan det da ikke blive.

Chat the: 

Et glas STÆRK the, 2 spiseske kokos (kokos mælk, fra dåse), 1 spiseske kokos olie, lidt urtekram vanilie pulver, lidt kanal og en klat flødeskum. Det ser ikke ud af meget, men den kan holde mig mæt til frokost.

FullSizeRender 4   FullSizeRender 3

Jeg spiser selv BananPandekager for tiden, selvom banan ikke er LCHF.

27ec7a1a-1a7d-42f8-9b2b-347e52d553a6_zps9311e689

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *