Chokolade Mousse

LCHF dessert

2 æg (øko eller pasteuriseret)
1/2 L fløde
100 gram mørk chokolade (jeg bruger 80%, men mindre kan selvfølgelig gøre det)
Det er ret meget fløde i forhold til de fleste chokolade mousse opskrifter, men det er fordi jeg ikke er så vild med smagen af 80% chokolade, det kan hurtigt blive bittert og jo mere fløde jo mere mælke chokolade agtig bliver den, så tilsæt selv efter smag..

– Smelt chokoladen
– pisk flødeskummen
– pisk (kraftigt) de 2 æg i chokoladen
– put 1-3 skeer flødeskum i chokoladen og pisk (med elpisker)
– put til sidst chokolade massen over i den resterende flødeskum og vend det sammen

3-4 timer på køl og klar, men bedst hvis den har stået natten over..

Jeg servere den både med flødeskum, bær eller på bananpandekager. (har faktisk også brugt den i lagkage)

IMG_8758

Ja kønt er det ikke 😉

27ec7a1a-1a7d-42f8-9b2b-347e52d553a6_zps9311e689

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

 

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

6 svar til Chokolade Mousse

  1. Britta Storm siger:

    Stå natten over?!? 3-4 er i forvejen alt for længe at vente 😉

  2. Louise siger:

    udseenede ligegyldig, næsten! Det vigtigste er smagen, det er alfa omega 🙂

    Tak for opskriften. (Thumps up)

    Louise
    ^^ http://livefrasjaelland.bloggerspoint.dk

  3. Nej kønt er sådan noget ikke, men smagen – det er bare godkendt!

    Knus Michelle ♥ –
    http://thewriter.bloggersdelight.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *