mig? fed?

Åh ja det evige ´problem´er at man ikke selv kan se hvor galt det står til.

Jeg tror jeg har jordens dummeste modigeste mand 😉 OG hold kæft hvor er jeg ham evig taknemmelig for det..

Det var nemlig Kim, der en dag sagde ´Ej, Iben måske du ikke skal have både smør og nutella på din bolle´. Men hey vi ved da alle at hvidt brød er bedst med smør OG nutella, ik? ik? ik? 😉

Sandheden er jo at 100+ er ca. 30-40 kilo for meget.

Ovenstående kommentar, blev langet over bordet en lækker solrig sommer dag, hvor vi sad udenfor i sommerhuset, holdte ferie og hyggede os. Hyggede og hyggede, stemningen vendte hurtig efter den sætning, det blev ikke ligefrem taget imod med kys og kram, TVÆRTIMOD. Nøj hvor blev jeg ked af det, men manden havde jo ret – jeg var jo faktisk blevet rigtig tyk. Sådan rigtig tyk.

En google søgning senere og jeg stod i Kvickly og købte min første LCHF koge bog. 7 dage efter kommentarEN startede jeg. D. 21 juli 2013 var dagen det hele startede.

Googlen søgningen må have været noget i retningen af: Tab dig uden motion. Er ikke sikker, men det var noget i den stil. Også havde jeg set på instagram at det var det nye sort: LCHF.

Hvis i nu sidder og tænker ´er de mon stadig kærester´;) så er svaret JA, for søren da.

så TAK Kim 😉

Han kom hjem med blomster idag, så mon ikke han synes jeg er ok igen 😉

IMG_8728

 

27ec7a1a-1a7d-42f8-9b2b-347e52d553a6_zps9311e689

Følg gerne med på

2b5afc83-d902-4059-8321-f36c6450c60c_zps017202ae 69d08e1f-6fc2-4abf-bde4-047c0206fece_zps053d332b c3bbf766-8617-4ccc-8765-92fe5e16af2f_zpsf1f5e6d8

 

 

Måske du også ville kunne lide:

Bogmærk Permalink.

9 svar til mig? fed?

 1. Louise siger:

  Nøj en sej kæreste du holder dig, tænkt at han turde! Men det er jo det helt rigtige, det er for dit eget ve og vel, han sagde det.

  Jeg har læst nogle af dine indlæg og jeg må sige du kæmper en brag kamp. Keep on going og så skal du nok nå i mål.

  Personligt har jeg selv affedtet mig med 21 kg på nuværende tidspunkt, har haft rundet det 27 kg men sådan er det med muskelmasse, det vejer mere end fedt…Host host host. 😀

  For blot to uger siden meldte jeg mig også ind i boglandet på http://livefrasjaelland.bloggerpoint.dk da jeg begyndte at leve efter LCHF eller som du kalder det LCNF 🙂 (den er god) – tjek min blog ud, måske vi kunne følge hinanden?

  Rigtig god søndag og forsat din kamp mod kiloerne.

  Louise

  • IbenErica siger:

   JA, ham holder jeg også godt fast i 🙂
   Hvor er du sej, SÅDAN.
   Det er klart de sidste kilo der er svære, selvom jeg har hørt MANGE sige netop det MANGE gange før, har jeg bare tænkt, jaja, det skal nok gå.
   MEN nu har det taget mig 6-8 måneder at komme under 80 (fra 82) og shit det gååår langsomt.
   Iben

 2. Heidi siger:

  Hey…. Hvordan har Kim egentlig haft det ifh til din overvægt ?

 3. Heidi siger:

  Hey Iben…. Jeg er lidt nysgerrig….. Måske det egentlig er Kim der skal svare på mit spørgsmål…. Men hvordan havde Kim det egentligt, sådan helt ærligt, med at du var overvægtig ? Og var det noget der påvirkede jer?!

  • IbenErica siger:

   Hej Heidi
   Sådan helt ærligt, sagde han det ikke den gang, men vi har talt om det siden og han synes på ingen måder 100 kilo var særlig sexet, men det forstår jeg sgu ærlig talt godt. Jeg var (heldigvis) ikke overvægtig i særlig lang tid, så nåede ikke at registre om det påvirkede OS, men det påvirkede MIG at jeg var så overvægtig. ingen selvtillid.
   Iben

 4. Pernille siger:

  Du er så sej Iben!

 5. Mizzclemme siger:

  han kan fandme heller ikke tillade sig at synes andet, end at du er dejlig stadig/igen! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *